2777
2789
عنوان

برای کمک ب افراد نیازمند استعلام‌میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 49 پست
هرچی زنگ وپیام دادم ج ندادن. گوشی خاموش . چیکار کنم؟ چطور از نامه خودم پیگیری کنم

اگه جواب ندادند و گوشی خاموش بوده فکر نمیکنم پیگیری کنند، اینا به این راحتی به مردم کشور خودمون کمک نمیکنند

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه جواب ندادند و گوشی خاموش بوده فکر نمیکنم پیگیری کنند، اینا به این راحتی به مردم کشور خودمون کمک ...

چند ساعت بعد زنگ زد گفت فردا میایم بازدید از منزل.

چ ربطی ب دارایی منزل داره.

حتما باید منزلت بدرد نخور باشه و تلویزیون و یا فرش و پرده نداشته باششی؟؟.

دیگه این چیزا خونه همه هست. .

ن مبل داریم ن جارو برقی ن چیزی و...

چند ساعت بعد زنگ زد گفت فردا میایم بازدید از منزل. چ ربطی ب دارایی منزل داره.حتما باید منزلت بدرد نخ ...

اینا تا مو رو از ماست نکشن یه قرون کمک نمیکنن ولی اگه این لوازم رو ندارید به احتمال زیاد یه مبلغی بدن

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
اینا تا مو رو از ماست نکشن یه قرون کمک نمیکنن ولی اگه این لوازم رو ندارید به احتمال زیاد یه مبلغی بد ...

بعد دیروز زنگ زده بود ک امروز صبح ساعت ۷ میاد.

امروزم مثل داستان دیروز شد.

بنظرت دیگ ج ندم؟؟.