2777
2789

برای کمک ب افراد نیازمند استعلام میگیرن؟

من الان ۱۰ تومنی دارم. ب ی ت  ره بری  نامه زدم.

قراره برای درمانم کمکم کنن.

الان ۱۰ تومنو مادرم داده.

تو حسابی هست ک ازش وام ازدواج گرفتم ک شوهرم ماشین خریده ک کار کنه ..

استعلام میگیرن؟

میگن ۱۰ تومن داری دیگ برو خرج کن.؟

جهیزیه درستی هم ندارم.

نمیدونم چیکارکنم.

من هزینه درمانم تقریبا کم کمش ۳۰ تومن فقط آزمایش ا و این‌است.

تا برم ببینن تشخیص بدن. درمانم دیگ بماند.

۱۰ ماهه مریضم.

.

نمیدونم وارد نیستم. فقط میدونم تحقیق میکنن که مطمئن بشن واقعا طرف نیازمنده.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره کجا باشه

ما استعلام می‌گیریم، ولی نه اینجوری که شما گفتی... به حساب و موجودی و اینا کسی دسترسی نداره

دهک و تحت پوشش بقیه بهزیستی و کمیته و اینا بودن مشخص می‌شه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بستگی داره کجا باشهما استعلام می‌گیریم، ولی نه اینجوری که شما گفتی... به حساب و موجودی و اینا کسی دس ...

اصلا یک نفر چطوری میتونه تشخیص بده خانوادش جزو کدوم دهک هستن؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
نمیدونم وارد نیستم. فقط میدونم تحقیق میکنن که مطمئن بشن واقعا طرف نیازمنده.

ی حساب دیگم ک منو دختر خاله هام و خالم اینا ، همشون باهم پول گذاشتن بشه ۱۰میلیون. گفتن بما خورد خورد بده.

۱۰ تومنم من گذاشتم شده ۲۰

گفتم وام بگیرم بهتون میدم. با این ۲۰ تومن سپرده  از طریق اشنا هامون آنقدر اینو را نور رفتیم و خودشون دو دل بودن. یجوری  بهم  ۵۰ تومن وام دادن اس  ام اس تازه اومد.

الان چیکار کنم؟؟

بگم نیان کمک نکنن؟ .

من ۸ ماه پیش ازشون کمک خواسته بودم الان دارن میان.

چی بگم

۱۰ تومنم ک دستم مادرم وسایل خونشو فروخت بیچاره. .

تحت پوشش خیریه ها نیستین؟

اصلا یک نفر چطوری میتونه تشخیص بده خانوادش جزو کدوم دهک هستن؟

سرپرست خانوار به یه شماره ای که نمیدونم چنده پیامک میده، دهک خانواده رو میگن بهش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بستگی داره کجا باشهما استعلام می‌گیریم، ولی نه اینجوری که شما گفتی... به حساب و موجودی و اینا کسی دس ...

حساب دیگم ک منو دختر خاله هام و خالم اینا ، همشون باهم پول گذاشتن بشه ۱۰میلیون. گفتن بما خورد خورد بده.

۱۰ تومنم من گذاشتم شده ۲۰

گفتم وام بگیرم بهتون میدم. با این ۲۰ تومن سپرده  از طریق اشنا هامون آنقدر اینو را نور رفتیم و خودشون دو دل بودن. یجوری  بهم  ۵۰ تومن وام دادن اس  ام اس تازه اومد.

الان چیکار کنم؟؟

بگم نیان کمک نکنن؟ .

من ۸ ماه پیش ازشون کمک خواسته بودم الان دارن میان.

چی بگم

سرپرست خانوار به یه شماره ای که نمیدونم چنده پیامک میده، دهک خانواده رو میگن بهش

یعنی نمیشه خودم پیام بدم به جای پدرم؟

ن رفتم میگن باید زیر ۱۸ سال یا مجرد باشی یا معلول

کدوم خیریه؟ قانون زیر 18 سال که مخصوص آقایونه نه خانومها!