2777
2789
عنوان

مامانم قول داده کنکور قبول شم ببرتم لندن😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 148 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته منم چون میگم تازاتون انقد عالی بوده رتبتون میتونست خیلی بهتر بشهالبته من دوستم پارسال میانگین ...

منقطه سه زمین تا آسمون با منطقه دو فرقشه🙂 سال پیش دوست خودمم با تراز کمتر ۳۸۰ شد چون تراز سیوی ها نبودن 

نه عزیزم نمیگم قصد مقایسه داری❤ از ما که گذشت ان شاءالله کنکور امسال بی حاشیه برگزار شه

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

منقطه سه زمین تا آسمون با منطقه دو فرقشه🙂 سال پیش دوست خودمم با تراز کمتر ۳۸۰ شد چون تراز سیوی ها ن ...

اخه پارسالم تراز سیوی ها بودن!

چبدونم اینم پزشکی اصفهان اورد ایشالله ماعم بیاریم

ممنونم❤

وای شوخی کردم واقعا استیکر خنده ام واسه اون بودهوگرنه منم مثل توعم خودم ببخشید اگه ناراحت شدی واقعا ...

نه غربونت بشم بخدا ناراحت نشدم

فقط گفتم برداشت بد نشه

شاید مثه بقیه لاکچری زندگی نکردم ولی واقعا کم و کاستی رو حس نکردم 

اخه پارسالم تراز سیوی ها بودن!چبدونم اینم پزشکی اصفهان اورد ایشالله ماعم بیاریمممنونم❤

میاری عزیزم 

نه کسایی که ۴۰۲ قبول شدن تراز سیوی نداشتن چون اصلا سال اولی بود که عمومی حذف شده بود 

من دولتی شیراز و اصفهان میاوردم 

سال ۴۰۲ تا ۱۲۰۰ دولتی اصفهان گرفته بود فکر کنم اگه تو ناحیه ش باشی

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :)