2777
2789
عنوان

کی شایعه پخش شدن عکسارو پخش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 96 پست

خب ینفر شاید دوست نداره عکسش پخش بشه حالا ب هر دلیلی اینجا کسی کسیو نمیشناسه عکسم میزاریم سریع برمیداریم و البته الان دیگه مردم انقدی جنبه دارن از هر عکسی شات نگیرن ولی این ادم میاد شات میگیره تو مجازی پخش میکنه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا

مثل بیچاره مدگل که همینکارو باهاش کردن

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
چون خیلی ها عکس گذاشتن مسائل زندگیشون رو گفتن ممکنه شناسایی بشن شایعه هم نیست خودم عکسها رو دیدم اتف ...

وای تو پیجه؟

پیجشو میدین لطفا

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
شايعه نیستهمیشه بودهو بالاخره یه روزی یاد میگیریم مسئولیت کارامون رو بعهده بگيريم

یعنی چی ؟ وقتی نام کاربری رو هم زیر عکس می‌نویسه باعث میشه هویت مون فاش بشه... در حالی که اینجا ماهیت ناشناس داره و پر از درد دل و مسائل شخصیه

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

خب وقتی تاپیک شخصی میزنین اصن نباید عکس بذارین یه فامیلم بالاخره تو سایت به این بزرگی باشه دیگه هیچی ...

بعضیا سو استفاده های بدی میکنن با فتو شاپ میتونن آبرو آدم رو ببرن تا بیای ثابت کنی پیر میشی

مثل بیچاره مدگل که همینکارو باهاش کردن

😂😂😂😂

ولی اون واقعا خیانت کرد 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

پیجش خصوصیه من رو کاربری اینستاگرام خودم ندارم یکی از دوستانم داره

همه‌ی عکسای سایتو برمیداره؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))