2777
2789

استرسسسسس داره. جونمو میخوره😭😔

مغزم کار نمیکنه خدایا چی بپوشم اصلا چجور آرایش کنم ازم میپرسه کجا همو ببینیم من کجارو بگم وایی هیچی نمیدونم اولین باره لطفا به جای خواهر نداشتم راهنماییم کنید 🥲

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔

سلام سلام

اول اینکه استرس داشتنت یچیز کاملا طبیعیه و اینکه نمیخواد زیاد بهش فکر کنی 

جور آرایش کن که معمولا انجامش میدی ولی زیاد شلوغ نباشه

لباسیو بپوش که اکثرا بهت گفتن که خیلی بهت میاد و با رنگ پوستت سازگاره

برای مکان هم برید تو یه کافه خوب و راحت نه خیلی شلوغ و نه خیلی خلوت و سعی کن ی نوشیدنی بگیری تا بخاطر استرست زیاد هول نکنی حتی نتونی یچیزی بگیری بخوری 

پس نوشیدنی و شیک چیزای خوبین 

راجب کفشاتم پاشنه بلند نپوش چون ک شاید رفتید قدم زدید 

و خلاصه ک امیدوارم بهترین دیت زندگیتو داشته باشی بیبی.🌸

سلام سلاماول اینکه استرس داشتنت یچیز کاملا طبیعیه و اینکه نمیخواد زیاد بهش فکر کنی جور آرایش کن که م ...

واییییی دورت بگردم من ❤️🥺قشنگم عزیز دلممم انشالله به همه ی آرزوهای قشنگ قشنگت برسی من این تاپیکو زدم گفتم یک نفرم راهنماییم کنه خیلی باارزش برام خداخیرت بده بغضی شدم الان گریه میکنم واییی خدا امروز بگذره زود🥲🥲

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واییییی دورت بگردم من ❤️🥺قشنگم عزیز دلممم انشالله به همه ی آرزوهای قشنگ قشنگت برسی من این تاپیکو زد ...

عزیزممممم مطمئنم که اون شخص یک دل نه صد دل عاشقت میشه و هست 

همچنین گلی امیدوارم امروز قشنگ ترین روز زندگیت باشه و خیلی سخت نگیر باشه؟!قسمت باشه جور میشه و نباشه هم خیرش بجا بوده عزیزدلم پس هرچیم ک شد قدر خودتو مهربونیاتو بدون و سعی کن حتما ی دوش آب گرم بگیری قبلش که استرستم کم بشه 

بوس بوس🩷

عزیزممممم مطمئنم که اون شخص یک دل نه صد دل عاشقت میشه و هست همچنین گلی امیدوارم امروز قشنگ ترین روز ...

دقیقا دوش گرفتم

دورت بگردم من خیلیییی واقعا بهم امید دادی انشالله همیشه قلبت مهربون بمونه خیلییی خوبی بنده خوب خدایی تو 😍😍😍❤️❤️🥺من واقعا تنها بودم من حتی رفیق صمیمی ندارم درمورد این موضوع ازش دلداری بگیرم تو بهترینی

عزیزممممم مطمئنم که اون شخص یک دل نه صد دل عاشقت میشه و هست همچنین گلی امیدوارم امروز قشنگ ترین روز ...

ابجی در این مورد هم راهنماییم میکنی

من چون اولین اولین قرارم هستش میگه که با ماشین بیاد دنبالم الان سوار ماشینش بشم؟🥲😰