2777
2789
عنوان

چرا همچنان باید زن کتک بخوره از همسرش یک تریبون ازاد🎤

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 137 پست
پس دیگه از مردی که هففتتتتتاد پشت غریبه اس چه توقعی؟؟؟

دیگه همینه ما بجز خودمون فقط خدارو داریم

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
باز تقصیر خود زنها شد

نه زن تقصیر نداره 

زن کسی نیست که حرفش رو‌بشنوه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنهای دیگه چی؟؟؟چرا نمیتونن درست دفاع کنند از خودشون؟؟

اونا به اجبار کنار همن‌ 

مامان بابا من همو واقعا میخوان‌ ی جور ست میکنن‌ حالم بهم میخوره

خورشیدزندگیشونوروشن‌کردولی‌اوناازنوره‌ماه‌گفتن‌بحثه‌لیاقته!🍷🔪

یعنی شکایت میکنی؟؟کاره خوبی میکنی،باید مثل کوه پشت هم باشیم حتی کسی بهمون تو‌ نگه

دقیقا همینه من بر فرض کسی پشتمم نباشه باز دهنشو صاف میکنم برعکس خانم های اینجا

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
تا وقتی ک این طرز فکرا هس جامعمون درست نمیشهچرا همیشه زنا مقصرنخودت زن نیستی؟؟؟

عزیزم اون شخصی که کتک میزنه مریضه مشکل داره

ولی اونی که کتک میخوره چطور؟؟

نباید از خودش دفاع کنه؟؟

باید به کتک خوردن عادت کنه و سکوت کنه؟؟

در این صورت مشکل از خودشه

یه طرز فکر اشتباه تو جامعه هم اینه که زن ضعیفه

نمیتونه به تنهایی از پس خودش بربیاد

چون حامی نداره پس هیچکار نمیتونه بکنه

همینم باعث میشه مردا با خیال راحت هرکاری بکنن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

ی چیزی میگین واسه خودتونمن زن مستقل دیدم با درآمد بالا نشسته پای زندگیش ب خاطر بچه ش

فدات اون دیگه اشتباه خودشه.اعتماد به نفس نداره.یا اینکه دیده نمی تونه بچشو با خودش ببره مجبوره بمونه.من هم به خاطر دخترم پا روی خیلی از خواسته هام گذاشتم.و خیلی چیزا رو ندیده و نشنیده گرفتم

من به شخصه شوهرم خیانت کنه یا دست بزن داشته باشه مدام با رفیق باز و معتاد و بیکاره باشه مهریه نفقه ا ...

امیدوارم که همچین مسئله ای براتون پیش نیاد 

ولی موضوع اینکه ای کاش پسرامون این مدلی بزرگ نشن که بخوان زورگو و راحت هر کاری دلشون بخواد بکنن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

یه دختر وقتی زیر دست یک پدر دیکتاتور که نه اجازه ی درس نه کار بهش داده و فقط از دست بابا فرار کرده ب ...

مهم‌اینه که برای توانمند شدنش کاری بکنه 

ببین من منکر تاثیر عوامل محیطی نیستم ولی نمیشه اینو بعنوان بهونه تمام بدبختیا در نظر بگیریم و هیچ مسئولیتی رو به گردن نگیریم 

یه پادکستی در مورد مسئولیت گوش میدادم‌یه مثال جالب داشت میگفت فکر کن کنار خونتون دارن گودبرداری غیراصولی میکنن و همین باعث شده سقف خونه شما بریزه این تقصیر شماست؟؟ قطعا نه ولی حالا تصور کن شما و دوتا بچه ات نشستی تو‌خونه و بجای اینکه بری بیرون و خودتون رو نجات بدی نشستی میزنی تو سر و مغزت خودت و اینو اونو نفرین میکنی خونه کامل خراب میشه روتون و میمیرید این تقصیر شماست؟؟ قطعا بله 

به خدا توی یه تاپیکی همین بود . میگفتن مجبوریم چون بچه داریم چون خانواده حامی نداریم شما جای کسی نیس ...

😔😔😔

مشکل همینه چرا راحت زن رو میزنن و فحاشی میکنن

داد و بیداد وزن باید بسوزه بخاطره آبرو بچه 

عزیزم اون شخصی که کتک میزنه مریضه مشکل دارهولی اونی که کتک میخوره چطور؟؟نباید از خودش دفاع کنه؟؟باید ...

دقیقا من متوجه شدم که اگر مرد بفهمه زنش حامی نداره و خانواده اش پشتش نیستن هارتر میشه و حتی به روی زنه میاره که چیه می خوای بری پیش بابات فکر کردی واسش اهمیتی داری و..

حتی با همین قوانین زن ستیز هم میشه مردی که دستش هرز شده رو ادب کردمشکل این که خیلی از دخترها اینجا ...

بله دخترانون  رو ‌مثل دسته گل بزرگ میکنیم بعد یه عده ی که تربیت صحیح نشدن میاد و پژورده میکنن😔

مشکل از خودش نیست حمایت نداره

احسنت👌🏻

بی حمایتی از همه طرف😔

چرا زن حتما باید نیازمند کسی باشه؟خودتونو ضعیف نشون میدین که به تنهایی نمیتونین هیچ کاری بکنین و حتم ...

اینجا چند نفرو دیدم که میگفتن کتکم میزنه ولی طلاق نمیگیرم دوسش دارم😂

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°