2777
2789
عنوان

تازه عروسم برای جهیزیه پرده بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه؟؟ بد نمیشه؟؟

من که همه جا استفاده کردم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چرا همتون میگید بدون پرده نمیشه چرا نشه اخه ؟ ما الان چند ساله کرکره هامون بالاست و انگار اصلا کرکره ...

ولی خب عروس جهیزیه رو کجا بچینه؟؟ شب عروسی کجا بخوابه؟؟ و بعد مراسم عروسی که از تالار می‌رن خونه شون من کجا برم؟ 

ولی خب عروس جهیزیه رو کجا بچینه؟؟ شب عروسی کجا بخوابه؟؟ و بعد مراسم عروسی که از تالار می‌رن خونه شون ...

تو همون تالار یه اتاق بگیر و شب بخوابید بعد عروسی هم مگه نمیرید شهر دیگه ای؟؟ 

اره میدونم رفتم بلند شدن خیلی سخته ولی خب عروس جهیزیه رو کجا بچینه؟؟ شب عروسی کجا بخوابه؟؟ و بعد مرا ...

یه خونه اجاره کنین .نقلی هم شده

بچه ها راست میگن.

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii

بنظرم اصلا نرو اونجا بشین،بری دیگه نمیتونی دربیای،شب عروسی برید بهترین هتل شهرتون خیلی هم خوبه و راحتی،جهیزیت هم اصلا جابه جا نکن،ماهی دوسه روز برمی گردید شهرتون اونم برید خونه ی پدرومادرشما و پدرومادر همسرتون هروقت خواستید برگردید شهرتون یه خونه ی مستقل اجاره کن برگرد

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

من ١٦ ساله متاهلم چندتا خونه عوض كردم

پرده رو شما به قد پنجره نبايد بگيري.

سقف تا كف متر ميزني، الان همه خونه ها ارتفاع سقف

تقريبا يكيه.جايي رفتي بلند اومد از پائين برات تا ميكنن ميدوزي.

عرض پرده رو هم چون بالاي پرده نوار پرده ميخوره و پرده جمع ميشه، ميتوني باز كني .

شما از اونجا بلند شدنت م معلوم نيست..

من ٩ ماه ميجا نشستم ك جهزيه ام بود براي همون پرده خيلي خوبي گرفتم.ختي اتاق ها.چون جهاز بود و خوشم نميومد اون شكل و ناقص باشه .

ي پرده مناسب بزن حتما

💕

وسیله هات توی خونه ی خالی هم گردوخاک میگیره و خراب میشه،چه کاریه آخه،تازه اون دوروز که برگردی باید همش بشوروبساب کنی خونه رو دوباره برگردی تا ماه بعد،بگذار وسایلت نو داخل کارتن بمونه وقتی یه جا اجاره کردی و کامل مستقرشدید بچین و لذتشو ببر

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]