سلام دانشجو معلمم، ۲۲ سالمه ، به پسری که ۲۴ سالشه، سرباز معلمه، ماشین و ... نداره، اما فارغ التحصیل ی رشته خوب از یه دانشگاه تاپه با کلی هدف و تلاش، چه جوابی بدم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به اینا که میگن سنت کنه توجه نکن اگه میدونی که به بلوغ عقلی رسیدی وآحادگیشو داری یه مدت رفت وآمد کن .ببین طرفت آدم حسابی هست اخلاقش چجوری اگه خانواده اشم حمایت میکنند باهاش ازدواج کن.
بنظرم سنت خوبه برای ازدواج منم همین سنم پس فردا تاپیک میزنی من داره سنم بالا میره وکسی نیست و...
هر دو شما شاغل میشین، بنظر من که نه ماشین داشتم نه خونه، الحمدلله الان جفتش رو دارم، همفکر بودن مهمه، اگه به هم میخورین منطقی و عاقلانه با مشورت با بزرگترها میتونین تصمیم درستی بگیرین. فقط عاقل باشین و از خط قرمزها و معیارهاتون صادقانه صحبت کنین. اگه واقعا مشکلی نباشه خودتون قضیه مالی رو هم مدیریت میکنین.
سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم بتونم در حد یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا فقط برای مشورت درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. دوست عزیزم اگر برای همفکری پیام دادی، جواب محکمی دادم ناراحت نشو، قصدم کمکه.