2777
2789
عنوان

میخوام برا روز مرد کیک بپزم بعد

94 بازدید | 14 پست

یه سوال قیمت خامه قنادی چقدره و اینکه چطوری فرم میدن؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلرود عالیه کاله مخصوص هم خویه با همزن ۵ دیقه با دوز تند بزن 

ققط ظرفیت یخ یاشه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

چه سوالایی طلا مگه میخوای بخری قیمت می‌پرسی

خب میخوام بدونم بپزم بصرفه تره یا بخرم

یعنی چه چون طلا نمیخرم باید پولمو بریزم خیابون؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اگه اولین بارته به نظرم برو قنادی خامه فرم گرفته بخر خودتو راحت کن

مرسی❤

گرون تر از بیرون درمیاد 😂

من آردو و اینا هیچی یه کیلو خامه کاله خرید ۱۸۰ یه کیک سی سانتی  رو ج داد وزنش نکردم چقد شد

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

۱۲۰تا ۲۰۰تومن رو بسته مدت زمان فرم دادن رو نوشته

ممنون عزیزم

خب میخوام بدونم بپزم بصرفه تره یا بخرمیعنی چه چون طلا نمیخرم باید پولمو بریزم خیابون؟

بین دختر جون

یک ملیون یا یک میلیارد که نیست

خودم تو این ده سال یا پونزده سال 

اخیر یادم نیست کی بود

یکبار گرفتم

ولی اصلا نشد استفاده کنم الیته یادم

اومد یک بار ۶و ۷سال قبل

بله 

یکبار باز قبل تر!!! گرفتم

خیلی قلق ها رفتم  نشد

کلا آماده میگیرم واسه شوهرم

پارسال قنادی خوب کیک آماده تازه در اومد ۲۰۰

الان باید ۴۰۰هزینه کنم حدود یک نیم کیلو نهایت دو کیلو بود 

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم