2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم اینجورین

132 بازدید | 14 پست

خونواده همسرم هر کاری کنم هر جایی دعوت کنند فقط به همسرم زنگ میزنن،حتی ما وسایل بخریم براشون فقط از همسرم تشکر میکنن،،حالا ما فردا خونه مامانم دعوتیم مامانم بهم گفت زنگ بزنم به همسرت گفتم نه چرا زنگ بزنی مگه خونواده اونا به من زنگ میزنن گفت باشه،الان همسرم زنگ زده پرو پرو میگه والا به من کسی زنگ نزده ناهار بیا خونمون،گفتم مگه خونواده تو به من زنگ میزنن،برگشته میگه من فرق دارم من مردم من خودمختاری اما تو زنی اگه من اجازه ندم نمیتونی بری😏😏😏گفتم خیلی قشنگ و زیبا زیاد حرف میزنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر چی بگی میگه من مردم،خونوادش از خودش بدتر،دلم خنک‌ شد نذاشتم مامانم آدم حسابش کنه

اه اه 

خیلی خوب کاری کردی 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 

اگه یه بار کوتاه بیای دیگه قافیه رو باختی،دیکه تا اخر عمر دنبال حرف و حدیثه . یگو برو بابا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اگه یه بار کوتاه بیای دیگه قافیه رو باختی،دیکه تا اخر عمر دنبال حرف و حدیثه . یگو برو بابا

والا تا الان باخته بودم همیشه خونوادم بهش زنگ میزدن تولد میگرفتن کادو میدادن،ولی از الان به بعد تصمیم گرفتم مثل خودش و خونوادش رفتار کنم،اگه خوبه نباید حرف درست کنن،اگه بده پس خودشونم انجام ندن

مردا همشون از خودراضی و پرتوقعن ما اینارو بزرگ کردیم تو ذهنمون فک کردن خبریه😒

محبت کردم فکر کرده محتاجشم که خونواده من بهش محبت میکنن،از این به بعد که آدم حسابش نکردم حالیش میشه،به بابام گفتم عیدی هم نده بهش

محبت کردم فکر کرده محتاجشم که خونواده من بهش محبت میکنن،از این به بعد که آدم حسابش نکردم حالیش میشه، ...

افرین دقیقا کار خوبی میکنی از این به بعد ب هیچی حسابش نکن تا انقد منم منم نکنه بفهمه هیچی نیس