لطفاً تاپیک رو به حاشیه نبرید جنگ و دعوا هم نکنید من همه رو نمیگم ولی عده زیادی فوق العاده بداخلاق هستن
چند کلمه باهاتون حرف داشتم
دوست عزیز شما وقتی میخوای یه کاری رو شروع کنی باید اول عشقشو داشته باشی اگه عشقشو نداشته باشی نمیتونی انجامش بدی ، بخاطر اینکه همه بگن فلانی پرستاره همینجوری تند تند ترم پاس نکن که بری تو پرستاری ، عزیزم مردم مشکل دارن مردم درد دارن مردم گرفتارن ، شما به عنوان یه پرستار یه سری وظایف داری لطفاً اگه حال و روز خوبی نداری نیا سرکار ، بمون خونه اوکی بشی بعد برو ، شما سر و کارت با مردمه باید اعصاب قوی داشته باشی ، چرا وقتی یکی داره از درد میمیره عوض اینکه باهاش مدارا کنی بدتر انتظار داری طرف خفه خون بگیره؟ چرا وقتی یکی میاد مشکلشو حل کنی بجای اینکه حل کنی یا پاسش میدی رو یکی دیگه یا اصلأ جوری رفتار میکنی انگار طرف اصلأ وجود نداره ، خانم محترم چرا به یه پیرمرد میگی از ساعت پنج صبح اینجام الانم باید به تو جواب پس بدم مگه اون چی پرسید؟ فقط بهت گفته اینی که میزنی داخل سِرُم چیه درد منو تسکین میده یا نه ؟ و تو با بی رحمی تمام اصلأ جواب نمیدی تازه چش غره هم میری و اون مجبور میشه دوباره بپرسه و تو داد میزنی سرش، دلیل این رفتارات چیه ؟ کسی تفنگ گذاشته رو شقیقت بیای سرکار ؟ خب نیا عزیز من نیا بشین تو خونه درد رو درد بقیه هم نذار ، چرا فرق یه پیرمرد خسته و یه جوون با حوصله رو نمیفهمی؟ مگه اونا بهت گفتن بری سرکار ؟ کسی که میاد بیمارستان هزار و یک گرفتاری داره وگرنه از جونش سیر نشده بیاد با تو دهن به دهن بذاره ، آهان اینم بگم متأسفانه تو بیمارستان های دولتی اینجور چیزها خیلی بیشتره کسی که پول به اندازه کافی داشته باشه میره یه جایی که باهاش رفتار خوبی داشته باشن مطمئن باش مجبوره بیاد دولتی ، وگرنه اعصاب خودشو از تو جوب پیدا نکرده ، با بیمار قهر میکنی میری میگی من دیگه آمپول نمیزنم ؟ جون بقیه برات شوخیه ؟ هه 😏 بعدش وقتی که مریض میخواد مرخص بشه تو عوض اینکه بیای مرخصش کنی میگی برو بذار قهوم تموم بشه بعد؟ 😏 حیف این مملکت با امثال تو حیف ، اینا چیزایی بود که تو بیمارستان ها شاهدش بودم و چون طرف کارش گیر بود هیچی نمیگفت ، دلم به حال هم وطن هام سوخت.