2777
2789
عنوان

وااای نمیدونم بخندم یا گریه کنم

81 بازدید | 9 پست

یه جاری دارم بی نظیر خانم شیک خوش سلیقه و همه چی تمام ، تو دوران نامزدیمون چند باری زحمت کشید و ما رو دعوت کرد نگم براتون از هنر آشپزی و شیرینی پزی و.... 

چند باری بهش گفتم عزیزم من اصلا هنرمند نیستم و شما خیلی عالی هستید و ..... 

حالا دیشب بعد مدتها اومدن خونمون و من شام پلو مرغ درست کردم همسرم کوبیده گرفت

دیگه حال نکردم سالاد و ماست و ... درست کنم کلی ترشی داشتم که مادرشوهر داده بود همونا رو‌چیدم رو میز صبح فهمیدم همه ی ترشی ها رو جاریم به مادرشوهرم داده و اون یواشکی داده به من . حالا جاریم به شدت ناراحت شده که چرا به من از اون ترشی ها داده و من با اونا پذیرایی کردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی که سر همچین چیزی فتنه به پا کنه بی نظیر و خانوم نیست به نظر من

خب شاید حق داشته میگه من ترشی دادم بهتون چرا پخش کردین چرا به عروس جدید دادین اخه من نمیدونستم فکر میکردم مادرشوهرم گذاشته اصلا گیج شدم 

سلام میشه راهنماییم کنید ممنون میشم .ببخشیداینجاپیام دادم .

واقعا چرا مقاومت میکنی ؟ عزیزم دکتر بیشتر میدونه بخور حتما خیلی خیلی بهتر میشی و برمیگردی به زندگی