aryan_girl_81 مدیر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 116 عنوان کسی با شوهر داشتن تونسته کنکور قبول بشه ⁉️ | مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 109 پست کسایی بودن متاهل باشن و کنکور قبول بشن ؟؟؟ 1403/10/19 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 14965 یکی منو راهنمایی کنهنمیدونم انسانی ترمیم کنم یا برم تجربی من پشت کنکوری تجربیم ببین استعدادت توی چیه علاقت به چیهاگر فرهنگیان میخوای انسانی بده یا ریاضی اگر پیرا پزشکی میخوای ک هیچی ببین اصلا چی میخوای .
فندقی1 عضویت: 1395/08/10 تعداد پست: 4744 وای خدا برات حفظش کنه ان شااللهعالیهو روحیه ی جنگنده ی خودتم عالیهتبریک میگمخوشبخت باشید کنار هممن ب ... ممنونم عزیزم امیدوارمشماهمهر روز خوشبخت تر از دیروزتون باشید .
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8390 هدفتون چه رشته ایه ؟ دندونپزشکی یا داروچون نزدیک ۸ سال تجربی دندون انجام میدادم و همه پزشکایی ک پیششون بودم گفتن حیفه ک دنبالشو نگیری و در همین حد بمونی اصلا اونا تو ذهنم انداختن بخونم برای دندون🥲🥲 دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
فندق_کوچولووووو عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 602 من عقد بودم ولی متاهل همراه با خونه داری و بچه سخته اما غیر ممکن نیست
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8390 بخدا بدبختم کردن این ترم هم نذاشتن برم دانشگاهمیگم وقتم حداقل الکی نره واس کنکور بخونم بهترین کارمتاهل نیستی؟ دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8390 ممنونم عزیزم امیدوارمشماهمهر روز خوشبخت تر از دیروزتون باشید . ممنونم🌸 دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
aryan_girl_81 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 116 من پشت کنکوری تجربیم ببین استعدادت توی چیه علاقت به چیهاگر فرهنگیان میخوای انسانی بده یا ریاضی اگر پ ... من فرهنگیان دیر شده برامشانسم فقط یبار آزمونهتا اونموقع ۲۴ سالم کامل میشهموندم واس چی امتحان بدممدیریت بازرگانی یا زبان چینی یا حسابداریموندم چ خاکی بگیرم سریا برم تجربی برای پیراپزشکی
aryan_girl_81 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 116 بهترین کارمتاهل نیستی؟ ن متاهل نیستمخواستم ببینم بخوام شوهر کنم ا شر اینا راحت شم اصن میذاره درس بخونم؟
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 14965 دندونپزشکی یا داروچون نزدیک ۸ سال تجربی دندون انجام میدادم و همه پزشکایی ک پیششون بودم گفتن حیفه ک د ... خب پس از الان بخون برای ۴۰۵ که ۳ رقمی بشی کوتاهی نکن اگه واقعا هدف داری باید از الان بخونی سال دیگه فایده نداره فکر نکن وقت زیاد داری عمومیارم ک باید ترمیم کنید دهم یازدهم دوازدهماما بنظرم دهم رو اعمال نکنن همون ۲ پایه رو بدین .
fati133333 عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 230 اره .یکی میشناسمبا شوهر و بچه تازه موقعه کنکور هم پدرشوهر طرف میمیره و تا چنددد وقت فقط مهمون و مراسمداشتن
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8390 ن متاهل نیستمخواستم ببینم بخوام شوهر کنم ا شر اینا راحت شم اصن میذاره درس بخونم؟ برای رهایی از اونا شوهر نکن توروخداازچاله تو چاه ننداز خودتو دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 14965 من فرهنگیان دیر شده برامشانسم فقط یبار آزمونهتا اونموقع ۲۴ سالم کامل میشهموندم واس چی امتحان بدممدیر ... خب فرهنگیان ک ۱ بار قشنگ فرصت داریفرهنگیان از طریق ریاضی خیلی خوبه بری که خلوته یا انسانی چون ظرفیتش بالاستپیرا هم به جز اون تاپاش معمولا راضی نیستن حسابداریم خوبه اگه شهر بزرگ بری که عالی .
aryan_girl_81 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 116 دوستان واس فرهنگیان شرایطش داشتن سلام روانهمن آدم ارومیم فقط خانوادم محدودم میکردن مث الان ک نذاشتن برم دانشگاه ، قرص میدادن باشون بحث نکنم ک چرا جلو پیشرفتم گرفتنفرهنگیان گیر میدن بم؟
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8390 خب پس از الان بخون برای ۴۰۵ که ۳ رقمی بشی کوتاهی نکن اگه واقعا هدف داری باید از الان بخونی سال دیگه ... فقط عمومیا باید ترمیم شه؟برنامه ریزی بلدی؟ مشاور خوب میشناسی؟ دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
aryan_girl_81 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 116 خب فرهنگیان ک ۱ بار قشنگ فرصت داریفرهنگیان از طریق ریاضی خیلی خوبه بری که خلوته یا انسانی چون ظرفیتش ... ینی چی راضی نیستن؟ چرا؟