2777
2789
عنوان

از خواهرزاده های نامزدم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 68 پست
اتفاقا منم بالایی کوچیکم خیلی صمیمی بودیم بغل وبوس و فلانولی از وقتی متاهل شد رفتاراش تغییرکرد دیگه ...

من با داییام اصلا تا این راحت نبودیم در حد ی دورهمی ساده ولی زنای بیشعورشون حتی نمیزارن ی زنگ ساده بزنن عروسی ب عروسی داییام میبینیم اونم ازبس ندیدمشون مثه غریبه ایم

ااای بابا محرمن بعد میری سرزندگی خیلی چیزا و مدیریت می کنی الان خواهشا حساسیت نشون نده تو زندگی شوهر ...

تورونشون ندادم ولی اذیت میشم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا منم بالایی کوچیکم خیلی صمیمی بودیم بغل وبوس و فلانولی از وقتی متاهل شد رفتاراش تغییرکرد دیگه ...

هر عقیده ای قابل احترام نیست

کسی که با روبوسی با محارم مشکل داشته باشه آدم نرمالی نیست

من با داییام اصلا تا این راحت نبودیم در حد ی دورهمی ساده ولی زنای بیشعورشون حتی نمیزارن ی زنگ ساده ب ...

اونا مشکل دارن

خواهرزاده های این فراتر از حدوحدود دایی خواهرزاده ای پیش میرن و من اذیت میشم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
هر عقیده ای قابل احترام نیستکسی که با روبوسی با محارم مشکل داشته باشه آدم نرمالی نیست

باشه بابا توراس میگی

کاش روبوسی بود فقط

اونا مشکل دارنخواهرزاده های این فراتر از حدوحدود دایی خواهرزاده ای پیش میرن و من اذیت میشم

ببین عزیزم محرمن بهم نمیتونن دید بدی بهم داشته باشن اون نسبت خونی همچی اجازه ای نمیده تفاوت سنیشون کمه باهم صمیمی هستن من الان با عمو کوچیکم خیلیی صمیمی امم فقط چهارسال تفاوت سنی داریم چون همبازی بچگیم بوده از داداش خودم بیشتر دوسش دارم اصلا منفی فکر نکن توروخدا نزار رابطه اشون بد بشه مگه خودت ک داییتو بغل میکردی میبوسیدی قصد بدی داشتی مشخصه ک نه 

بخدا من سه تا دایی دارم تا قبل اینکه اژدها بگیرن مدام جمعممون جمع بود بعد اینکه متاهل شدن حتی ی زنگ ...

تف ب هرکی باعث تفرقه میشه

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️