2777
2789

هر روز خرید انجام میدن. بعد من یه ماهه میگم بریم فروشگاه بزرگ  (یکمی دوره از خونمون) برا خودم شنسل بگیرم

قبول نمیکنند که نمیکنند میگن پول نداریم 

فلان نداریم 

یه ریال پول خرج نمیکنیم تا اخر ماه نمیکنه. میگم من خودم ازپول خورم خرج میکنم. 

مامانم میگه دیروز رفتم خرید دو میلیون خرج کردم بسته. 

انگاری زورشون میاد من برم مغازه 

خودمم فلجم  انگاری رانندگی بلدم نمیرم خودم تنها. ای خاک بسر من با این بی عرضه بودنم  

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینترنتی بخر

شهر کچکه نمیارن 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
تو خونه خودت شنسل درست کن

بیرونی میخوام 

اگه شهر کوچیکه که یه تاکسی تلفنی بگیر خودت برو دیگه

😅😅😅 خودم ماشین دارم. اخر جملم رو بخون ولی چون خیلی شلوغه ترافیکه من می ترسم برم. 

😅😅😅 خودم ماشین دارم. اخر جملم رو بخون ولی چون خیلی شلوغه ترافیکه من می ترسم برم.

چه شهر کوچیک‌عجیبی دارین که فروش انلاین نداره ولی ترافیک داره...ساعت ۲یا۳برو که خیابونا خلوته

وای شرایطشو داری و نمیری😑 اینجوری که تآخر عمر باید منت اینو اونو بکشی دوبار خودت تنها برو عادت میکنی

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
وای شرایطشو داری و نمیری😑 اینجوری که تآخر عمر باید منت اینو اونو بکشی دوبار خودت تنها برو عادت میکن ...

نمی دونم از رانندگی می ترسم استرس می گیرم