2777
2789

جاریم یعنی همه نوع کاری رو سرم دراورد. صدها نوع ازش زخم زبون شنیدم شمارشوگذاشتم رو لیست سیاه بعد زنگیده پنجشنبه بیایید تولد اخه یه ادم چرا باید اینقدر پرو باشه یه بار تازه عروس بودم رفتم خونم لازانیا گذاشته بود به سوهرم رفت گفت زنت اینقدر خونمون لازانیا خورد کلا اخلاقشه لقمه مهمان رو میشماره و تو چشمشه اون اخلاقاش یادم میاد از خودم متنفر میشم که پاشم برم ـ

از طرفی هم روز مادر هم بابام هم مامانم چند بار زنگ زدن شوهرمو دعوت کردن برا شام شوهرم خوابید موند خونه نه تنها روز مادر تبریک نگفت بلکه دعوت شام هم نپذیرفت الان به نطرتون جبران کنم منم دعوت فامیلاشو بندازم زمین؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم نمی‌رفت فقط بخاطر اینکه دوست ندارم خودم و افکارمو درگیر همچین آدم سمی بکنم

پریاهستم🌸دختری از شمال با ریشه‌های ترک. زیبایی‌ام از ترکیب دلربایی شمالی و جذابیت ترک‌ها نشأت می‌گیرد. لبخندم گرمای دل‌انگیز فرهنگ‌های مختلف را به همراه می‌آورد. هر روز با افتخار از هویت دوگانه‌ام الهام می‌گیرم و به آن می‌بالم.                 

بهانه بیار و نرو

شوهرت هم گفت بگو واقعا حال خوبی ندارم برم اونجا بدتر میشم. 

اگه خواست گله کنه بهش بگو میبینی چقد بده یکی دعوتت کنه و نری منم همین حس رو دارم وقتی خانواده ام احترامت میکنن ولی تو چی

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
چه بهانه ای بیارم شوهرم بشینه سر جاش اسرار نکنه

از همین حالا خودتو به مریضی و گلودرد بزن

بگو عزیزم می‌دونم که مهمونی دعوت شدیم و حتماً خیلی خوش می‌گذره اما من الان احساس می‌کنم که به کمی استراحت و زمان برای خودم نیاز دارم. امیدوارم که تو هم بتونی از مهمونی لذت ببری و من رو درک کنی می‌تونیم بعداً با هم درباره‌اش صحبت کنیم و شاید برنامه‌ریزی کنیم که با هم به مهمانی‌های بعدی بریم..

پریاهستم🌸دختری از شمال با ریشه‌های ترک. زیبایی‌ام از ترکیب دلربایی شمالی و جذابیت ترک‌ها نشأت می‌گیرد. لبخندم گرمای دل‌انگیز فرهنگ‌های مختلف را به همراه می‌آورد. هر روز با افتخار از هویت دوگانه‌ام الهام می‌گیرم و به آن می‌بالم.