2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زجر داره؟

اره.من خودم انجام ندادم.مادرم یه سری مشکلات داشت و رحمش هم کلا پایین افتاده بود.مجبور شد این عمل رو هم انجام بده چند سال پیش یادم میفته حالت غش بهم دست میده.وای داد میزدا از درد.نقاهتش توی خونه که همش رو تخت خوابیده. بود و سرم تو دستش و انواع مخدر و ارام بخش و مسکن میریختن توی این سرمه.واسش یه نفرو گرفتیم پرستاری خونده بود.دو هفته بالا سرش بود.شاید پونزده شونزده سال پیش بود.وای با دستاش چنگ میزد به صورتش و زمین و یه وضعی.حالا شاید یکم عملش راحتتر شده باشه نمیدونم.اما دیدم توی خود سایت هم خانومی میگفت زجر کش شدم

همسر من خودش پزشکه.میگه این عملای زیبایی فقط جیب جراحا رو پر میکنه.حتی اجازه نداده من بوتاکس یا فیلر انجام بدم.میگه این کارا زنا رو زودتر پیر و شکسته می کنه.خودشون نمی فهمن.باز خودت بیشتر تحقیق کن.به نظرم انجام نده.بعد راستی یه مدت خیلی طولانی هم باید گشاد گشاد راه بری و دسشویی رفتن و اجابت مزاج واقعا کشنده و سخت میشه