مامان_دختر_ها مدیر استارتر عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 1557 عنوان اخه چرا کتاب کلاس اول رو با خط نستعلیق نوشتن😐🤬 85 بازدید | 11 پست آخه خط ش انقدر تو هم و سخته که بچه هنوز هیچ نشانه ای بلد نیست بیاد از همون اول خوش خط بشه که چیبچم گیییج شده کامل 😭😭 هیچم یاد نمیگیره دیروز | 12:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 7748 یعنی چی؟هنوز نشانه ها رو یادنگرفتن؟؟خط کتاب اتفاقا خوبه خدایا دوستت دارمممم ❣❣
مامان_دختر_ها مدیر استارتر عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 1557 یعنی چی؟هنوز نشانه ها رو یادنگرفتن؟؟خط کتاب اتفاقا خوبه دخترم دیر یاد میگیره نمیدونم اشکال از کجاست بچه باهوشیه
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 17024 اخ اخ اخ دقیقا.بچه هنوز معمولی نمیتونه بنویسه اصرار به خوش خطی دارن.دختر من الان هشتمه و عامل اصلی بدخطیش همین کلاس اوله
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 7748 دخترم دیر یاد میگیره نمیدونم اشکال از کجاست بچه باهوشیه حروف رو دیر یادمیگیره یا توی املا و نوشتن مشکل داره؟ خدایا دوستت دارمممم ❣❣
پروانه۷۱۰ عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 1667 من دیدم کتابشون رو .خطش نستعلیق نیستا؟!حالا اگر سخته بنویسه شما با خط خودتون دو سه تای اول رو بنویسین ، بعد بگین ادامشو از روی خط شما بنویسه. به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد. چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی... مولانا 🖤
مامان_دختر_ها مدیر استارتر عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 1557 حروف رو دیر یادمیگیره یا توی املا و نوشتن مشکل داره؟ هر دوش اصلا نمیدونه هر کلمه از چی ساخته شده نشانه ها رو خیلی دیر درک میکنه
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 7748 هر دوش اصلا نمیدونه هر کلمه از چی ساخته شده نشانه ها رو خیلی دیر درک میکنه باهاش تو خونه تمرین میکنید؟؟تمرین خیلییی زیاد میخواد.....براش وایب برد و ماژیک های رنگی بگیرین ....فلش کارت بگیرین یا خودتون درست کنید املاهم باید زیاد کار بشهچون ماهم بچه کلاس اولی داریم اوایل خیلی مشکل بود براش ولی الان راه افتاده خدایا دوستت دارمممم ❣❣
نازی_بهار عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 2638 جدای موضوع تاپیک یه پیشنهاد بدم؟ بچههای کلاس اولتون رو همزمان که الفبا یاد میگیرن، بذارین کلاس خط (تحریری با خودکار، نه خوشنویسی با قلم)اینجوری دیگه اون خط خوب عادتشون میشه و نیاز نیست تمرکز کنن برای خط خوب
کالج۲ عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1371 هر دوش اصلا نمیدونه هر کلمه از چی ساخته شده نشانه ها رو خیلی دیر درک میکنه بخدا ربطی به خط کتاب نداره به نظرت همین طوری عشقی خط کتاب رو انتخاب کردن!!شما باید روش های مختلف برا اموزش امتحان کنید بعد متوجه میشید که کودک شما چطور بهتر یاد می گیره
مامان_دختر_ها مدیر استارتر عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 1557 باهاش تو خونه تمرین میکنید؟؟تمرین خیلییی زیاد میخواد.....براش وایب برد و ماژیک های رنگی بگیرین .... ... بله تمرین میکنم ولی ژیاد نه چون خسته میشه از درس کلا بدش میاد
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 7748 بله تمرین میکنم ولی ژیاد نه چون خسته میشه از درس کلا بدش میاد خب باید تمرین تون زیاد و از روش های متفاوت باشه تا بچه کمتر خسته بشه و براش تشویقی هم میتونید قرار بدین بین تمریناتش یه تایم برای استراحت و بازی داشته باشه خدایا دوستت دارمممم ❣❣