2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون حوصلشون سر میره بعد میان ما رو عذاب میدن و خودشون میشینن به ریشمون میخندن...

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

الان قبولی کنکور فقط به آزمون نیست

60 درصدش سابقه تحصیلیه

که این سابقه فقط با امتحان نهایی خرداد ایجاد میشه

اونایی که یازدهمشون نهایی نبود باید درساشو امتحان بدن

تا اون 20 درصد یازدهمو بگیرن. میتونن امتحان ندن

ولی خب رو نتیجه قبولی تاثیر میزاره

اونایی که دوازدهم نهایی بودن ولی نمره خوبی نگرفتن هم

باید ترمیم کنن دوباره آزمون بدن تا نمرشون بیاد بالاتر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بله یازدهم رو باید ایجاد سابقه کنی دوازدهمم اگه دوسداشتی میتونی ترمیم کنی کارت خیلی سخته ولی ناامید نشو دقت کن ک براکنکور باید یازدهم چاپ402و برا ترمیم یازدهم چاپ 403رو بخونی وسخنیش اینجاست که کتابا ممکنه تو این دوسال تغییرات داشته یاشن و تو گیج شی اینو من بیشتر راجع به زمین شنیدم ک ب کل عوض شده من دیشب بادوستم ک شرایطش مثل شما بود خرف میزدم اتفاقا اینارو فهمیدم 

درکل از تصمیمت دست نکش کار نشد نداره موفق باشی

کاربری دست دونفره....🌹