2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم جواب منفی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 50 پست
نه اتفاقا باباش خیلی به مامانش احترام میزاره..تو فامیل میگن زن ذلیله😂کلا خانوادش اوکین از هر نظرمش ...

خو ی مدت باهاش آشنا شو...اینجوری ک نمیشه..برید بیرون باهم ببین رفتارش چجوریه...اینجوری ک نمیتونی درست حسابی بشناسی

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اخلاق شوهرت اصلاح نشد؟ تلاش نکردی تغییرش بدی

من خیلی جدی باهاش دراین رابطه برخورد کردم ولی هیچ فایده ای نداره این اخلاقیه ک از بچگی تو وجودش شکل گرفته و خانواده قشنگ رشدش داده...هرجا بریم تو دلم میگم الان فلانی داره باهاش حرف میزنه این داره ضبط میکنه ک بعدا پخشش کنه

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
خو ی مدت باهاش آشنا شو...اینجوری ک نمیشه..برید بیرون باهم ببین رفتارش چجوریه...اینجوری ک نمیتونی درس ...

نمیخوام دوست باشیم چون فامیلیم 

نمیدونم مثلا همین بد دهنیشو میتونم تغییر بدم یا نه

یا اینکه علایقمون فرق داره مشکل ایجاد میکنه یا نه

من خیلی جدی باهاش دراین رابطه برخورد کردم ولی هیچ فایده ای نداره این اخلاقیه ک از بچگی تو وجودش شکل ...

فک کنم خیلی کم پیش میاد بشه اخلاقیو تغییر داد

روانشناسا میگن به امید تغییر ازدواج نکنید

از نظر بددهنی ک والا همه پیش دوستاشون فک کنم اینطور باشنمن خودم ی حرفایی میزنم با دوستام ک اگه شوهرم ...

آخه من خودم خیلی با ادبم😂حتی تو تنهاییم نمیتونم به زبان بیارم 

نمیخوام دوست باشیم چون فامیلیم نمیدونم مثلا همین بد دهنیشو میتونم تغییر بدم یا نهیا اینکه علایقمون ف ...

هیچ چیزی تغییر نمیکنه...ولی خب اگه تو خانواده محترمی بزرگ شده میدونه ک بحث رفیق و خانومش فرق میکنه و با شما اونجوری رفتار نمیکنه...