2777
2789

من یدونه سیب زمینی پوست گرفته شده درسته میندازم تو ظرف عدس تا با هم بپزند ، بعد یه مقدار عدس و اون سب زمینی رو بغ گوشتکوب له می‌کنم به بقیه عدسا اضافه می‌کنم... پیاز رو هم سرخ و با رب تفت میدم بعدا اضافه می‌کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه دونه سیب زمینی متوسط بنداز توش بپزه بعد با کمی از عدسی بکوبش پیاز داغ و زردچوبه زیاد و فلفل سیاه بزن دوباره بریزش تا جا بیفته عدسی رو لعاب دار و خوشمزه می‌کنه حتما باید یه مقدار از عدساهای پخته رو جدا کنی بکوبی که لعاب بده بعد دوباره به بقیه ش اضافه کن

یه دونه سیب زمینی متوسط بنداز توش بپزه بعد با کمی از عدسی بکوبش پیاز داغ و زردچوبه زیاد و فلفل سیاه ...

عزیزم مرسی یه سوال اول پیازداغ درست کنم ادویه بزنم بعد عدس و سیب زمینی رو بهمراه اب اضافه کنم یا اول عدس و سیب زمینی رو بذارم کامل بپزه بعد پیاز داغ اضافه کنم؟؟

عزیزم مرسی یه سوال اول پیازداغ درست کنم ادویه بزنم بعد عدس و سیب زمینی رو بهمراه اب اضافه کنم یا اول ...

اول عدس و سیب زمینی رو بذار با هم بپزند بعد تو یه ظرف دیگه پیاز داغ با ادویه هارو درست کن.

بعدش که سیب زمینی و عدس رو کوبیدی با پیاز داغ به بقیه عدس ها اضافه کن 

من تو یه ظرف دیگه هم سیب زمینی ( به غیر از اون سیب زمینی درسته) خرد میکنم با آب میپزم به بقیه مواد اضافه میکنم

عزیزم مرسی یه سوال اول پیازداغ درست کنم ادویه بزنم بعد عدس و سیب زمینی رو بهمراه اب اضافه کنم یا اول ...

بخشید گلم آنلاین نبودم پیامتو تازه دیدم ،از همون اول با عدسی یه سیب زمینی بنداز  بیست دقیقه قبل پخت پیاز داغ فراوان درست کن با زردچوبه زیاد و نمک و فلفل سیاه بعد سیب زمینی پخته و دو سه مرتبه از عدسی پخته شده بدون آب بریز تو پیاز داغت با هم بکوبش حسابی بعد اضافه کن به عدسی کلا طعم و قوام عددسیتو عوض می‌کنه و رنگ و لعاب میده و از ابکی بودن درش میاره