2777
2789

اما قبول نکردم چون این همون زنداییم که بعد چندین بار رفتن خونشون برای اینکه پسرش فیلم شهرزاد تو فلش برام پر کنه برای اینکه جلوم میوه می‌داشت و غذا میورد و من میگفتم نمی‌خورم و بعد هزار بار اسرار می‌خوردم گفت به مامانم الهه خیلی میاد خونمون بگو دیگه نیاد یبارم زمستون بود کلید خونمون تو خونه زنداییم جا مونده بود رفتم بگیرم دیدم همه فامیل هستند. و همه نشستن فقط ما رو دعوت نکرده بود یبارم داشتم از حسینیه برمیگشتبم عروسش گفت تو ماشین جا نداریم برای اینکه خودش راحت بشینه منم گفتم باشه پیاده میزم تا خونمون تا اینکه پدرش اومد کلی اسرار کرد تا سوار ماشین شدم و خواهرم که الان اونجاست همونی که مادرم وقتی میخواست بره ترکیه گفت چرا کارت بانکیتو میدی بهش نده و هزاران بار پشت سرم حرف زده تا مادرم رو پر کنه هیچوقت نمیبخشمشون فکر کردن خودم رو کوچیک میکنم و بعد هزار بار بازم میبخشمشون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم نرو عزیزم افرین فقط می خوان خود شیرینی کنن و ( قصد توهین ندارم ببخشید) ازتون سواستفاده کنن بنظ ...

دقیقا همینطوره عزیزم فقط سو استفاده بلدن یکی از خواهرام همونی که بیست میلیون از مادرم برای ماشینش گرفت اما موقعی که مادرم مریض شد هزار تومن بهش نداد بره دکتر زنداییم همونی که بابت پنج میلیون خاطر نشد داییم ضامن ما بشه اما خودش می‌گفت بیست میلیون پول پیش. خونتون رو بدید یه ما تا بهتون سود بدیم با اینکه خودش دوتا خونه دوتا ماشین و کلی طلا داره بعد فهمیدیم با پول پیش ما میخواست برای عروسش النگو بخره 

چرا زنداییت برات تولد بگیره؟؟؟؟ تا حالا ندیدم زنداییها تولد بگیرن اونم با این تعاریفی که کردی

برای خود شیرینی البته کیک تولد رو مادرم میخواست بگیره زنداییم فقط دعوتم کرد خونشون

دقیقا همینطوره عزیزم فقط سو استفاده بلدن یکی از خواهرام همونی که بیست میلیون از مادرم برای ماشینش گر ...

درسته عزیزم بهترین کار همینه که ادم از همچین کسایی حتی اگه فامیلشون هم باشه دوری کنه و نره 

برای خود شیرینی البته کیک تولد رو مادرم میخواست بگیره زنداییم فقط دعوتم کرد خونشون

کیک‌رو‌بیاره خونه خودتون..چرا خونه اونا؟ خودتون جشن بگیرین..هرکی‌هم‌دوست داشتین دعوت کنین. دوست ندارین خودتون  نوش جان کنین

پارسا پسرمامان😍
کیک‌رو‌بیاره خونه خودتون..چرا خونه اونا؟ خودتون جشن بگیرین..هرکی‌هم‌دوست داشتین دعوت کنین. دوست ندار ...

چون مادرم اونجاست و نمی‌خواد بیاد فعلا خونه و فردا می‌ره سرکار 

چون مادرم اونجاست و نمی‌خواد بیاد فعلا خونه و فردا می‌ره سرکار

اهمیت نده نرو

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

آخه هزاران بار بخشیدمشون بازم عوض نشدن و کلی عوضی بازی سرم آوردن

خب دیگه عزیزم ازشون فاصله بگیر من هم یکی از عمه هام اینجوریه از سال قبل تقریبا هم خودم هم خانوادم باهاش قطع رابطه کردیم