2777
2789
عنوان

همه میگن اسم دخترم قشنگ نیست

279 بازدید | 22 پست

دوستان من باردارم و برای انتخاب اسم کلی گشتم آخر سرهم نمیدونم چی شد که اسم "دلین" خیلی به دلم نشست و الان چند ماه که دارم با همین اسم صداش میکنم و یه جورایی عادت کردم ولی اطرافیان همش میخوان منصرفم کنن و میگن اصلا قشنگ نیست 

منم چون بهش عادت کردم برام خیلی سخته عوض کردنش و نمیدونم چرا دیگه هیچ اسمی به دلم نمیشینه 

میشه راهنماییم کنید که باید چیکار کنم 

و اینکه اگه قشنگ نیست چرا ؟

چون خودم نمیتونم عیبشو پیدا کنم !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهم اینه خودت دوس داشته باشی منم اسم یارا دوس داشتم میگن ب ترکی ینی زخم و چرک😟😟😟

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مگه اونا ۹ ماه ب شکم کشیدن ک نظر میدن؟

اگه برا اسم ب حرفاشون گوش بدی بعد برا شیر خشک دادن ،ندادن و از پوشک گرفتن،نگرفتن و چند ماهگی از شیر گرفتن  و همه و همه چیز دیگه ام خودشونو دخالت میدن