2777
2789

یک سال و سه ماه عقد کرده بودم و الان هم 9 ماهه عروسی کردم . دانشجو ترم یک هستم .در آمد همسرم خوبه .خونه ولی از خودمون نداریم هنوز .منم تو این ۲ سال ۱۰۰ گرم طلا جمع کردم .خودم چند وقت دیگه  ۲۰ سالم میشه  و همسرم ۲۷ سالشه.

همسرم چند وقته میگه بچه بیاریم خیلی خوبه و این حرفا .

منم همیشه از زایمان و بارداری وحشت دارم نمی‌دونم چکار کنم موندم .دکتر زنان هم رفتم گفت همه چیت عالیه .

شما جای من بودید چکار می‌کردید ؟

متاهل و متعهد💍♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خیلی میترسیدم ولی واقعا ترس نداشت...بارداری و زایمان ترس نداره اما بعدا پشیمون نمیشی تو سن کم مسئولیت خیلی سنگین افتاده رو دوشت؟؟؟یا مسافرت آنچنانی دو نفره نرفتید؟؟؟

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
آن شاءالله پس اندازت بیشتر شد خونه بخرید اگر اخلاق همسرت خوبه چرا که‌ نه

اخلاق همسرم باهام خیلی خوبه شاید من بعضی وقتا یکم بد اخلاق بشم ولی اون ن 

متاهل و متعهد💍♥️

منم تازه عروسم اما با توجه به شرایط خودت و زندگیت جوابش رو بده ! 

بعد شما سنت کمههههه خیلی چیزهای جدیدی میتونی با همسرت تجربه کنی! 

یعنی اینطوری بگم برا مادر شدنت زوده حیفه از زندگی و دونفره خودتون فعلا لذت ببرید 😁✨

من بودم بیشتر صبرمیکردم بیشتر دوتایی میرفتم مسافرت بیشترخودمونواماده میکردم بنظرت شوهرت بابای خوبی میشه ؟یعنی الان شوهرخوبی هست میتونی بهش اعتمادکنی برای پدرشدن؟

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

منم خیلی از بارداری و زایمان میترسیدم

شیرین بارداری اوکی بودم خداروشکر زایمان هم سزارین شدم البته دهانه رحم باز نشد برای طبیعی 

طبیعی بترسی ولی درست رو تموم کن بعد بچه بیار 

ب پس انداز هم ادامه بده ب شوهرت هم در این مورد چیزی نگو 

تاپیک مدیریت مخارج و بهبود کیفیت زندگی ۳رو‌هم تو این نی نی سایت بخون

یکم بیشتر وقت بزارید برای دونفره گذروندن

هم شما سنت کمه برای ازدواج و بچه

هم همسرت سنش کمه برای پدرشدن

به نظر بچه میخوای بیاری بعد 25 سالگی بهتره واسه شرایط شما

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

من ۶ماه بعد ازدواجم  ناخواسته (خدا خواسته) باردار شدم 

تازه با بچم همه جا هم رفتیم یکم مسیولیتش بیشتره فقط 

خدا وشکر بوم بد قلق نبود و نیست نه کولیک داشت نه رفلاکس 

ما ترکیه و کربلا و مشهد و شمال و ...رفتیم با بچم چقدر هم لذت بخش بود