2777
2789

من خودم هفته ای یه بار یه ند تا استوری از دانش آموزامو مدرسم یا تبریک تولدی یا جای قشنگی برم میذارم. ولی خانواده شوهرم اصلا کاری به این چیزا ندارن و هیچ وقت از هیچ چیز پست و استوری نمیذارن، اصلا نمی‌خوان کسی سر از زندگیشون در بیاره میدونم سفرای خارجه، مهمونیای عالی و... همه کار تو زندگیشون میکنن ولی هیچ کسو خبر دار نمیکنن. 

یه بار تولد دختر خواهرشوهرم بود من داشتم از کیک و بقیه چیزا عکس میگرفتم، خواهرشوهرم گفت پریسا خیلی کار جالبی نیست که میکنی میخوای بذاری اینستا؟ گفتم آره خواستم یه چند تا عکس استوری بذارم. گفت نمیدونم ولی این کارا جالب نیست. از اون روز واقعا ناراحت شدم و با خودم گفتم شایدم راست میگه این کارو کنم که چی بشه. حالا خواستم نظر شما رو بدونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشون درست گفتن

شما در مورد زندگی خودت هر چی دلت بخواد پست بذار

در مورد بقیه لطفا نذار

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

هیچی نمیزارم،چون اصلا اینستا ندارم😁

کار خانواده همسرتو دوست دارم👌

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

هرکسی عقیده خودشو داره دیگه .

من اصلا استوری اینا نمی‌ذارم. هر ۶ ماه یه بار اینا چی بشه یه استوری بذارم😂🤦🏻‍♀️

ناراحتی نداره عزیز دلم ؛ ایشون خیلی علاقه نداره به استوری گذاشتن همین.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

پست که دو سالم هست نذاشتم😁

اما استوری ماهی دو سه بار

اونم بیشتر ویدئو و عکس های هنری که خودم گرفتم از طبیعت و اینا

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

سالی یه بار میزارم اونم عکس شخصی نه چیزی که برام جالب باشه میزارم خیلی کم فعالیت دارم درواقع بیشتر زندگیم چراغ خاموش جلو رفتم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من انقد این کار برام بی معنیه کلا اینستا ندارم... اخلاق هر کس متفاوته اونا نمیذارن شما با گاهی گذاشت ...

ببخشید شما که اینستا ندارید براتون سخت نیست؟ 

یعنی دیدین اینستا خیلی چیزای مختلف داره من چند بار خواستم اینستامو پاک کنم ولی نتونستم