2777
2789
عنوان

نامزدم کلا با کار کردنم مشکل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 88 پست
حقوق آنچنان هم که بعداً نمیگیره شوهر من میگه فکر یه شغل واسه خودت باش آنقدر عمرت رو الکی نگذرون تو ا ...

40سالگیش شااااااااید به یه نوایی برسه 

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگه من میخوام زندگی کنم کنارت شغلم سنگینه تایم زیادی سرکارم وقتی ازادم میخوام کنارت باشم باهم وقت ب ...

بگو با این حقیقت تو تهران ما نمی‌توانیم زندگی و خوش گذرونی کنیم فقط باید روزا رو بگذرونیم  مطمعن باش آنقدر زیر فشار بره که دو شیفت وابسته سره کار الان اولش هست فکر می‌کنه علی آباد شهره اونم تو تهران با این اجاره ها البته جوری نگو که از همین الان رو حقوقت حساب باز کنه 

شغلت چیه ؟ بنظرم به هبچ‌وجه حتی اگه ده برابر پول رو بهت‌بده کارتو ول نکن عزت نفس و استقلالی که شغل بهت میده هیچ پول تو جیبی ای نمیتونه بهت بده بعدم چه پرروعه تو بشین خونه تمام وقت بیکار باش تا من وقت بیکاریمو باهات باشم میخوام نباشی 

بگو با این حقیقت تو تهران ما نمی‌توانیم زندگی و خوش گذرونی کنیم فقط باید روزا رو بگذرونیم مطمعن باش ...

تهران زندگی نمیکنم 

اون تهران تحصیل میکنه 

بهش بگو اتفاقا خوبه من سرکار برم چون اگر تمام مدت تو خونه و تنها باشم بهونه گیر میشم

بهش بگو زن باید سرش گرم باشه و گرنه میشینه فکر چرت میکنه و دنبال حرف و بحث میگرده

بعدم نامزدت با توجه به شغلش تایم زیادی خونه نیست، توقع داره تو همش تو خونه باشی بپوسی؟

هر کدوم باید مسیر تلاش و موفقیت خودتون را برید

چیکار به تو داره؟ وا

شغلت چیه ؟ بنظرم به هبچ‌وجه حتی اگه ده برابر پول رو بهت‌بده کارتو ول نکن عزت نفس و استقلالی که شغل ب ...

منم بهش گفتم تو قید کارت و تحصیلت رو بزن بشین تا من کار کنم 

اگر تو زحمت کشیدی برا درس خوندن منم زحمت کشیدم 

من کلی هم محدودیت داشتم

بهش بگو اتفاقا خوبه من سرکار برم چون اگر تمام مدت تو خونه و تنها باشم بهونه گیر میشمبهش بگو زن باید ...

اونقد ناراحتم و عصبیم از دستش دلم نمیخواد مدت ها باهاش حرف بزنم 

اونقد ناراحتم و عصبیم از دستش دلم نمیخواد مدت ها باهاش حرف بزنم

نه اینکار نکن و خیلی حساسیت شدید خرج نکن حداقل فعلا

خیلی خونسرد و قاطع بهش بگو عزیزم کارم جزو ماهیت و شخصیت منه و تو با  یه پکیج ازدواج کردی شامل من، شخصیتم، خانوادم، کارم و علایقم، و اینا همه با همن تو هم سعی کن باهاش کنار بیای مطمئنم می تونی

میگه من میخوام زندگی کنم کنارت شغلم سنگینه تایم زیادی سرکارم وقتی ازادم میخوام کنارت باشم باهم وقت ب ...

کادر‌درمان‌‌ و پزشک ها خیلی هاشون این عقیده رو‌دارن چون خودشون کارشون سنگین و شیفتی هست اکثرا ترجیح‌میدن خانوم‌شون خونه دار‌باشه مثل ورزشکارا فوتبالیست والیبالیست ها،اگه خانوم‌هم باشن ترجیح‌میدن شوهرشون شغلش کمی‌ راحت باشه ی‌جوری‌که ساعت کاریش مشخص‌و‌کم‌باشه

من دختر خالم‌و پسر خالم خواهر برادر یکی هوشبری‌ هست یکی اتاق عمل

دختر خالم با کسی‌تو‌ رابطه هست که قراره ازدواج‌کنن کارمنده همه‌بهش گفتن چرا از دانشگاه خودت ی هم کلاسی خودتو انتخاب نکردی؟گفت دیگه من‌برم شیفت سرکار،ا‌ون‌‌بره شیفت سرکار کی‌همو ببینیم؟

پسرخالمم ۱/۲‌سالع ازدواج کرده با خانومش‌از بچگی دوست بودن همو‌ میخاستن،زمان کنکور گفته بود من اگه از‌ رشته های پیراپزشکی دربیام و برم بخونم تو‌ ازدواج کردیم نباید کار کنی که اونجوریم‌شد

(کاری ندارم این کار درسته یا غلط چیزایی که دیدم رو‌ گفتم)

❤Che khobe ke daramet