2777
2789
عنوان

ای کاش ی اسکوییدگیم واقعی تو ایران داشتیم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 70 پست
اره جون خودت فکر کردی.... اتفاقا ایرانیا بودن میفتادن به جون هم، همدیگه رو میکشتن که به پول بیشتری ب ...

ایرانی غیرقابل پیش بینیه

کلا دو حالت داره،حالا من خواستم اون حالت خوبه رو بگم.

اگه رو مود خوب باشن و یکی آهنگ ایران جانم، آهنگران، یا بر طبل شادمانه بکوب رو بخونه چندتا بژی بژی، یاشاسین یاشا و زنده باد میگن مشارکت میکنن و اونی که گفتم میشه.

اما اگه رو مود خوب نباشن همون اول همو برا پول لت و پار میکنن و باز بازی شروع نشده تموم میشده

واقعی هست . فقط بازی نمکنیم به اون شکل. خیلیلا زندگی عنی دارن فقط یه درصد خاص ثروت دارن. کلا همه جا ...

اون باز بعد اینهمه سختی ب ی جایی میرسی

تو ایران هرچقد میدویی ب هیچ جا نمیرسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایرانی غیرقابل پیش بینیهکلا دو حالت داره،حالا من خواستم اون حالت خوبه رو بگم.اگه رو مود خوب باشن و ی ...

نه بابا مود چی بابا بحث مرگ و زندگی به فکر بقیه باشی؟! 😐😂😂بابا تو چنین بازی آدم فقط به خودش باید  فکر کنه وگرنه همون مرحله اول می میره 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

اره جون خودت فکر کردی.... اتفاقا ایرانیا بودن میفتادن به جون هم، همدیگه رو میکشتن که به پول بیشتری ب ...

چرا اینکارو نمیکردن

همین الان دورتو نگاه کن طرف ب خواهر برادرش رحم نمیکنه ک همخونشه اونکه غریبس

بعدشم هم بحث جونه هم پول

اگه تو بازی دلسوزی میکردن خودشون میمردن

چرا اینکارو نمیکردنهمین الان دورتو نگاه کن طرف ب خواهر برادرش رحم نمیکنه ک همخونشه اونکه غریبسبعدشم ...

اره ولی من از مرگ اون پاکستانی تو فصل اول ناراحت شدم خیلی ساده بود و بدبخت خیلی راحت به اون پسرع اعتماد کرد که گفت من تیله هارو نگه می دارم برات در حالی که اون برده ولی پسر گفت نه دوتامون میتونیم ببریم آخرش خودش تنها رفت اونم کشتن بدبخت فک کرد راست میگ رفت آدم پیدا کنه وقتی برگشت دید اون پسر رفته 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

تو همون خوده کره هم همچین بازی واقعی وجود نداره 😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ایرانیا با مشارکت هم دخل همشونو‌ میاوردن پولا رو تقسیم میکردن، ک*ن سازنده بازی میذاشتن برمیگشتن ولای ...

والا ایرانی ها اگه انقدر همکاری قوی داشتن الان اوضاعمون این نبود 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اون باز بعد اینهمه سختی ب ی جایی میرسیتو ایران هرچقد میدویی ب هیچ جا نمیرسی

خب اونم عزیزم فق یه نفر پول میدادن. از ۵۰۰ نفر میمیردن همه .  اونیم که پول میبرد افسردگی میگرفت. دقیقا نشون میده وضعیت جامعه های با اقتصاد بد

ببین سریال دارکی هست اما داره یسری مفاهیم رو مطرح میکنه کسی که دوست نداره و روحیه اش نمیطلبه نگاه نک ...

دقیقا واقعا سریال پر مفهومی هست ...

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
ببین سریال دارکی هست اما داره یسری مفاهیم رو مطرح میکنه کسی که دوست نداره و روحیه اش نمیطلبه نگاه نک ...

حتی این فصل دومش دقت کنیم میفهمیم که اونا که طمع پول نداشتن و انسانیت داشتن رفتن جلو و برای دفاع از خودشون حمله کردن برخلاف کسانی طمع داشتن و جونشون تومن نمی ارزید و انسانیت نداشتن

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
وااای دقیقااا منم همینو میگفتم چند روز پیش به مامانم چرا بازیش تو ایران نمیسازن مامانم گفت نترس می‌س ...

مثلا حالا بازیای مارو چی میذارن😂

وسطی

قایم باشک

گرگم ب هوا

هفت سنگ

ی قل دوقل

گل یا پوچ😂😂