2777
2789
عنوان

ویزام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 182 پست
هی دختر جون امیدوارم یک روز واقعا بری آمریکا و موفقیت تحصیلی کسب کنیتا مجبور نشی یک جماعت رو سر کار ...

ممنونم..هفته دیگه اونجام😂

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شروع تحصیل از کارشناسی در امریکا فقط با پول باباجون امکان پذیره البته اگه هرجا جز ایران اقامت داشته ...

داشنگاه من تافل نخواست

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)

پس هفته دیگه کف دستت اسم کاربریت رو بنویس تو خیابونای نیویورک عکس بگیر تاپیک بزن😂🤗

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

میدونی بلیط رو از قبل باید بگیری اینکه هیچ...بعد معلوم نبوده ویزا کی میاد قبلش لابد بدون ویزا با بلی ...

آخه هنوز به ایشون خبر دادن ویزات اومده از دبی یا ترکیه احتمالا ، بلافاصله برای هفته بعد بلیط گرفته ، این برام جالب بود.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

جای عمومی تاپیک می‌زنی دروغ میگی نتیجه اش میشه همین

ولش کن خل و چله ؛من ۵۶ تا فامیل اونجا دارم داداشمم که رفت دوسال و نیم پیش؛صد در صد خالی داره میبنده.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
امریکا که اصلا دیپلم دوازده ساله ایران و قبول نداره حتی برای ویزاهای آبکی مثل لات اری یا باید فوق دی ...

نه از دبیرستان ولی باید کالج بره البته باز با پول بابا جون 😅

اخی دلت خواست؟ الهی بمیرم از ته دلم ارزو میکنم که بری😂😂😂

دلم نخواست خودم انگلیس درس خوندم چون مثل شما دروغ هم نگفتم همینجا هم بارها عکس کارت دانشجویی یا عکس خودم تو لندن رو  آدرس اینستا مو هم دادم  حداقل صد نفر از بچه های همین نی نی سایت هم تو اینستا منو دارن اونجا هم مشخصه 

خوش بگذره دختر جون :)))

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آخه هنوز به ایشون خبر دادن ویزات اومده از دبی یا ترکیه احتمالا ، بلافاصله برای هفته بعد بلیط گرفته ، ...

که اونم نمیشه دیگه...دست کم دو هفته زمان لازم داره کاراش تا تهش ادم بلیط بگیره

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

تلاس😂😉😂تو اول درست بنویس😂😂

اشتباه تایپی بهتر از دروغ به بزرگترای خودته

یکسری چیزا رو خانوادم یادم دادن برعکس شما

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️