2777
2789
عنوان

ویزام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3031 بازدید | 182 پست
رتبه کنکور اخه!!! شاید دانشگاه مهم باشه ولی بازم ریزنمرات و رزومه و سی وی و کارای تحقیقاتی و انگیزه ...

نه رتبه کنکور قابل قبول نیست اصلا 

تو هیچ مرحله از پذیزش دانشگاه رتبه کنکور رو به عنوان داکیومنت قبول ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میام برگاتو جمع میکنم..😂تو باور بکنی یا نکنی پرواز من کنسل نمیشه عزیزم..شما به فکر خووتون باشی ...

امیدوارم خوش بگذره عزیزم آمریکا 

حالا چه در واقعیت چه رویا ، ما که حرفی نداریم:)

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بله..از بچه گی هم فشرده زبان رفتم ولی از اهم خیلی جدی تر رفتم با این کتابا و چون خواهرمم دو سال پیش ...

چندتا از نمونه رزومه هایی که فرستادی نام میبری

با اسم استادا

واسه امریکا کدوم دانشگاه هست؟

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

یک معذرت خواهی بکن از بزرگترای تاپیک عزیزمبعدم برو برای امتحان علومت بخون دی ماه مهمه

شما باید معذرت خواهی بکنید که اینقدر تو ذوق بقیه میزنید این یک..دوما تو بشین به باور نکردنت ادامه بده من برم چمدونامو جمع کنم😂😂😂😂😂😂😂

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)

چندتا از نمونه رزومه هایی که فرستادی نام میبریبا اسم استاداواسه امریکا کدوم دانشگاه هست؟

بابا این طفلی تفاوت دیپلم و لیسانس رو نمیدونه ولش کنید یه بچگی کرد. برو درست رو بخون ان شاالله اصلا همینجا به شغلی که میخوای برسی به مهاجرت فکرم نکنی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
امیدوارم خوش بگذره عزیزم آمریکا حالا چه در واقعیت چه رویا ، ما که حرفی نداریم:)

اصلانم حرفی نداشتی عزیزم😂😴😴قشنگ زدی تو ذوق بقیه دل هم شکستی تو این روز مهم بعد میگی حرفی نزدیم؟😂😂😂خیلی ممنونم واقعا😂💔👍

شما باید معذرت خواهی بکنید که اینقدر تو ذوق بقیه میزنید این یک..دوما تو بشین به باور نکردنت ادامه بد ...

مظلوم نمایی جواب نمیده سه ساله تو سایتم تهش همین رفتارو میکنید 

کمترین کار اینه عکس از بلیط بزاری

یا حتی از کارایی که انجام دادی

کلی برگه الان باید برات اثبات باشه دستت

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

بابا این طفلی تفاوت دیپلم و لیسانس رو نمیدونه ولش کنید یه بچگی کرد. برو درست رو بخون ان شاالله اصلا ...

چشم تو برو عقده هاتو خالی کن من برم چمدون بزارم فعلا خداحافظ تو باور کنی یا نکنی پرواز من کنسل نمیشه بدبخت اصلا دارم با این حرفا فقط ارزش خودمو پایین میارم😂😂

اصلانم حرفی نداشتی عزیزم😂😴😴قشنگ زدی تو ذوق بقیه دل هم شکستی تو این روز مهم بعد میگی حرفی نزدیم؟😂 ...

من کجا دلتو شکستم؟ چرا الکی جو میدی

ازت چهار تا سوال راجع به مهاجرت پرسیدیم به جای جواب دادن شلوغش میکنی

اول میگی ۱۸ سالته بعد میگی کارشناسی داری 

گلی ما که محروم از عقل نیستیم هی به به چه چه کنیم وقتی برامون باور پذیر نیست حرفات

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بابا این طفلی تفاوت دیپلم و لیسانس رو نمیدونه ولش کنید یه بچگی کرد. برو درست رو بخون ان شاالله اصلا ...

وقتی کاربرا میگن بچه سال نباید تو سایت باشه

میگفتن نه  چه عیبی داره

الان قطعا میگم نباید باشه:/

یک عمر تحقیق کردم برای انواع بورسیه مدرک زبان و ....

بعد اومده میگه ۱۸ کارشناسی😭

مظلوم نمایی جواب نمیده سه ساله تو سایتم تهش همین رفتارو میکنید کمترین کار اینه عکس از بلیط بزارییا ح ...

من مجبور نیستم خودمو ثابت کنم مگه کی هستی تو که خودمو ثابت کنم اومدم خوشحالیمو شریک بشم و برم..و همین سوالایی که جوابم دادم میتونستم ندم و لطف کردم

منم سوال کردم کدوم دانشگاه چه رشته ای نگفت

😅ای خدا از دست این بچه