2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید اصولی کم کنی این چه کاریه اخه؟

الان پوستت میریزه ، ماهیچه های بدنت ضعیف میشن به مرور زمان کم خونی میگیری و هزار تا مشکل دیگه .

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

انقد به فکر کم کردن وزنمم که این چیزا انگار برام مهم نیست

خب عزیزم سردی شکم پهلو میاره ها 

خیلی چیزای رژیمی دیگه هم هست ...من خودم تو ۷ ماه با رژیم و ورزش ۲۱ کیلو کم کردم 

سالاد حتما کنار غذا بذار ولی پروتیین هم باشه کربوهیدرات هم باشه 

نه عزیزم اصلا درست نیست رژیم مگه فقط به غذا نخوردنه؟؟ میدونی چه ضرری به بدنت وارد میشه ، اصولی رژیم بگیر من بجای رژیم سخت ترجیح میدم طوری رژیم بگیرم که همیشه بتونم مراعات کنم

خودم از اوایل آبان کلا قند مصنوعی رو حذف کردم منظورم حذف کامل شیرینی جات نبود شیرینی طبیعی مثل عسل خرما مویز توت خشک اینارو میخورم، با این کار ۳ کیلو وزن کمک کردم سایزم خیلی کم کردم