2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من عقدم تازگی خریدم وسایل سرسفره ست ۲۴نفره کامل وسایل برقی بدون یخچال و گاز و لباسشویی و ظرفشویی ۸۰ ...

😂😐الان ی اسپرسو ساز برداری ی همین ی ابمیوه گیری ی مخلوط کن ی چرخ گوشت خودش ۱۰۰ در میاد چطوری وسایل برقی شد ۸۰

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

نباید که چیزهای گرون خرید میتونه لباسشویی ۴۰ یا ۵۰ میلیونی هم بخره.ظرف شویی هم که واجب نیست

😕💔

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

😂😐الان ی اسپرسو ساز برداری ی همین ی ابمیوه گیری ی مخلوط کن ی چرخ گوشت خودش ۱۰۰ در میاد چطوری وسایل ...

من اسپرسو برنداشتم 

الکی هم نگفتم 

خنده نداره 

پن وسایل سرسفره برداشتم مارک هم فرق میکنه بابام نظامیه

من از فروشگاه برداشتم 

سوال پرسیدید جواب دادم دیگه خنده نداره 

متاسفم 

چرا مال من خیلی از اینا کمتر شد با اینکه خیلی وسیله خریدم😐کامنتمو پاک کردم انقد کم بود

چون شما برند نخریدی استارتر منظورش برند هست 

مثلا یه اسپرسوساز اسمگ سی چهل تومنه 

درحالی میتونی ی مارک خوب عالی بخری با 10 تومن.. حت با 3 4 تومن هم میشه

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قانون جهاز اینه که اولا متناسب با خونه ای باشه که داماد تهیه می‌کنه...دوم اینکه پنج تا ده سال دومم ب ...

قانون اول جهیزیه این هستش که برعهده مرد هستش نه خانوم!

مقصود از جهیزیه، اسباب لازم برای شروع زندگی مشترک است و بر اساس قانون جهیزیه، تهیه جهاز بر عهده مرد می باشد. چراکه قانون گذار، در ماده 1107 قانون مدنی، اسباب و وسایل زندگی را از مصادیق نفقه زن دانسته و مردان را مکلف به پرداخت نفقه می داند؛ بنابراین، زنان، الزامی به تهیه جهیزیه ندارند.

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

قانون اول جهیزیه این هستش که برعهده مرد هستش نه خانوم!مقصود از جهیزیه، اسباب لازم برای شروع زندگی مش ...

منظورم قانون عرفی بود ک میگن باید سال‌های سال کار کنه و خراب نشه و آخ نگه... یا قانون گذاری عرفی در مورد سیسمونی که میگن وظیفه خونواده دختره ...و امثالهم 

اگر بخوایم با ماده و تبصره قانون کشور بیایم وسط که خیلی قوانین دیگه هم میاد وسط کلا کسی ازدواج نمیکنه چه دختر چه پسر اونم تو این اوضاع!

دعوا هم ندارما شاکی شدی...😊

قانون اول جهیزیه این هستش که برعهده مرد هستش نه خانوم!مقصود از جهیزیه، اسباب لازم برای شروع زندگی مش ...

وقتی بحث نفقه رو بیاریم وسط در مقابل خانم هم باید تعهداتی رو انجام بده دیگه هی باید واسه هم زن و شوهر دادگاه راه بندازن

منظورم قانون عرفی بود ک میگن باید سال‌های سال کار کنه و خراب نشه و آخ نگه... یا قانون گذاری عرفی در ...

دعوا نه عزیزم🌹

در تایید حرفاتون‌گفتم عزیزم چون دیدم یه عده خودشونو چقدر بیخودی عذاب میدن!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

دعوا نه عزیزم🌹در تایید حرفاتون‌گفتم عزیزم چون دیدم یه عده خودشونو چقدر بیخودی عذاب میدن!

اهان فکر کردم از پیامم عصبانی شدید... متاسفانه بعضیا با عرف یا حتی فراتر از عرف میرن جلو بعد کار گره میخوره میخوان حقشون رو از طریق قانون بگیرن‌..

اهان فکر کردم از پیامم عصبانی شدید... متاسفانه بعضیا با عرف یا حتی فراتر از عرف میرن جلو بعد کار گره ...

نه گلم آخه چه عصبانیتی راجع به چیزهایی که گفتین درمورد عمر جهیزیه من موافقم قرار نیستش عمری باشه که!

وقتی بحث نفقه رو بیاریم وسط در مقابل خانم هم باید تعهداتی رو انجام بده دیگه هی باید واسه هم زن و شوه ...

توی همین سایت بارها دیدم میگن قانون پشت مرداس و ...

خب قانون در مقابل نفقه،وظیفه ی خانوم رو مشخص کرده که همه میدونیم.اما نمیدونم‌چرا بعضی ها دوس دارن خودشونو بیخودی عذاب بدن!

اگه جهیزیه با دوطرف هم بودش باید باهم سازش کنن و کنار بیان اول زندگی نه خانوم سخت بگیره نه آقا.این خرجا واقعا چشم و هم چشمی هستش و ارامش و عشق نمیاره توی زندگی🦋