2777
2789

فقط میخوام بدونم اونهایی که میگن ۳۰۰ فقط یه سرویس میشه شغل پدرشون چیه که توی این گرونی میتونه تهیه کنه🤔؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اگه برای خانواده ام‌امکانش نبود نمی خریدم اصلا خوشم از هزار تومن هزار تومن کردن نمیاد همه چیز ...

خیلیم عالی خوشبخت بشی فقط این جور مواقع تو جمع خانوادگی بگین که ما داشتیم خریدیم الزام نیست مشا هم این کار و کنید چون دیدم یکی. تو فامیل جهیزیه ایکس تومن مسخره دختر خاله نمی‌دونم دختر میگه منم می‌خوام ...این بده

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
هرچقدرم ارزون باشه باز با زیر هفتصد هشتصد تومن نمیشه جهاز کامل داد مگه اینکه فقط وسایل اصلی باشه و ب ...

نمیدونم من همشو دوو گرفتم وسایل برقیمو شاید برند و اینا نباشه ولی خداروشکر هیچ مشکلی نداشته تا الان وسایل خونه م هم کامل تکمیله از مبل و سرویس خواب و وسایل اشپزخونه و اینه کنسولو همشو هم اوردم والا 

نمیدونم من همشو دوو گرفتم وسایل برقیمو شاید برند و اینا نباشه ولی خداروشکر هیچ مشکلی نداشته تا الان ...

مبارکت باشه گلم خوشبخت بشی ،خیلی خوب گرفتی پس من هر جور حساب میکنم زیر یه تومن درنمیاد

هرچقدرم ارزون باشه باز با زیر هفتصد هشتصد تومن نمیشه جهاز کامل داد مگه اینکه فقط وسایل اصلی باشه و ب ...

منم با قیمت ۱۵۰ میلیون امسال خریدم و همه وی تکمیل و همشون از کارکردش راضیم والا

از اسپرسو ساز بگیر تا ساندویچ ساز و خردکن و همه چی

منم با قیمت ۱۵۰ میلیون امسال خریدم و همه وی تکمیل و همشون از کارکردش راضیم والااز اسپرسو ساز بگیر تا ...

شوخی میکنی با صد و پنجاه ،😳آخه فقط یه مبل صدتومن میشه یه سرویس خواب معمولی صدور پنجاه دویست 

شوخی میکنی با صد و پنجاه ،😳آخه فقط یه مبل صدتومن میشه یه سرویس خواب معمولی صدور پنجاه دویست

نه والا واقعی گفتم مبل گرفتم ۱۶ تومن طرح مارشال رنگ طوسی که مارشال جدیده و محکمه،الان بهترین مبل اگه شده باشه ۲۵ تومن سرویس خوابو طوسی گرفتم با میز آرایش و آینه و دوتا پاتختی و تشک شد ۱۰ تومن مدل رادیکال طلایی

چطور یه سریا دلشون میاد واسه راحتی خودشون پدر و مادرشون اینقدر تو خرج بیوفتن

من خودمم دارم جهاز میگیرم میبینم مامانم داره خیلی وسواس خرج میکنه باهاش صحبت میکنم وقتی میدونم قراره چند سال دیگه عوضشون کنم!

خانومِ معلم همسرِ آقای معلم که عاشق نینیه 🥲