2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره دیگه مثلا بخوای همه چیزتو خوبو برند برداری نزدیک ۱ میلیارد شایدم بیشتر. اگه ن متوسط کمتر میشه بعلاوه اینکه طرف داماد ۵ تیکه اصلیو میخره یا ن 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
دختر عمه ام فقطنبل و نهار خوری 400 تومن داد

من مبل و ناهارخوری خریدم ۵۰ تومن واقعا هم شیک و زیباست

من از شهرک ولیعصر خریدم ولی همینو اگه مثلا از دلاوران میخریدم باید ۲۰۰ دست کم میدادم

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
کودوماش با پسره نام ببرید؟

یخچال  تلویزیون  ظرف‌شویی  فرش  جاروبرقی (قبلا که خونه‌ها گاز تو کار نداشت اونم بود) بعضیا حتی سرویس چوب هم میگن پسر بخره که اینا دیگه فکرنکنم جهازشون یک میلیارد بشه

پزشک کوچولو🩺📚

مردم یجوری واسه سرویس خواب و و اینا پول خرج میکنن انگار ملکه انگلستان شداره شوهر میکنه 😐😐با این خر ...

میبینی اینطوری خرج میلیاردی میکنن بعدم میگن پول نداریم.

کاش کمی واقعبین بود

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

بد جای پرسیدی میلیاردرای اینجا اصلا زیر ی میلیاردو جیز خاصی نمی‌بینن واسه جهیزیه اقلام جهیزیه شروع ق ...

خودش گفت جهاز خوب، وگرنه با۵۰۰هم میشه جهازجمع کرد

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
چجور حساب کردی ؟؟؟من یه اسپرسو سازم فقط شد ۴۰ تومن که یه چیز کوچیکه‌۳۰۰ آخه

خب اسپرسو ساز واجب جهیزیه نیست که،من واسه عروسیم ده سال پیش خریدم کلا دو بار روشن کردم،با موکا قهوه درست می کنم

بخدا من ظرفشویی رو هم گرفتم ولی انقد نشد که بچه ها میگن😐

خواهر من کولر گازی دو مدل جارو ماشین ظرفشویی مبل ۱۸۰ تومنی پارسال کل جهازش ۱ تومن شایدم ب بالا شد همه چیم خرید لوازم برقی  دوتا فقط اباژور برداشته بود  دونه ای ۲۰ تومن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

معمولی همه چیزباخودت باشه حدوده۸۰۰.۹۰۰تومن

اگه همه چی باخودت نباشه مثه سرویس چوب و دو یا سه تاوسیله سنگین حدوده۵۰۰تومن

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!