2777
2789
عنوان

ویروس جدید

305 بازدید | 19 پست

دخترم این سومین روزه تب داره

ساعت نه صب بروفن دادم تا ۱۱ بلاخره اومد پایین الان میشه ساعت یک که میشه چهار ساعت بعد دوباره بروفن بدم تا پنج دکتر میاد ببرمش دکتر

اخی عزیزم اره اومده ویروس جدیده. اگه خیلی حالش بده یه امپول بزنه. پاشویه اش کن. هر وقت تبش رفت بالا یه حموم کوتاه ببرش. داروهاش رو مرتب بخوره منم قبلا خواهرم کرقته یود بچس بهش دارو استامینوفن و بروفن داده بود. داروهاشو مرتب بخوره. اب پرتقال و اب سیب بهش بده همچنین مایعات زیاد بخوره. حواست بهش زیاد باشه تشنج نکنه عزیزم. تب بر هم حتما بهش بده. طبیعیه نگران نباش انشالله زودتر خوب شه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دماش بالای ۳۸.۵ هست بله اگه خدود ۳۸ هست استامینوفن بدید بعد ۴ ساعت

استا ندارم هم اینکه فک نکنم با استا بیاد پایین ،دیشب ساعت سه شیاف گذاستم میترسه موقع گذاشتن خودشو سفت میکنه  صبح رفت دستشویی بعد دفع مقعدش زخم شده یکم خون اومد از اونم میترسم بره بالا  شیافم نمیتونم بزارم اذیت میشه 

چقد بده این ویروس

اخی عزیزم اره اومده ویروس جدیده. اگه خیلی حالش بده یه امپول بزنه. پاشویه اش کن. هر وقت تبش رفت بالا ...

اره هواسم هست کاش روز اول میبردمش دکتر،نبردمش گفتم سه روز تب میکنه بعد دوره شو طی میکنه امروز سه روزه ولی میبینم اذیت میسه غروب ببرمش دکتر

اره هواسم هست کاش روز اول میبردمش دکتر،نبردمش گفتم سه روز تب میکنه بعد دوره شو طی میکنه امروز سه روز ...

اره عزیزم حتما دکتر ببرش چیزایی هم که گفتم رعایت کن اون موقع به خواهر من خیلی کمک کرد 💝🌈🌷

استا ندارم هم اینکه فک نکنم با استا بیاد پایین ،دیشب ساعت سه شیاف گذاستم میترسه موقع گذاشتن خودشو سف ...

اگه بعد ۴ ساعت تبش بالا نبود بروفن نده صبر کن تا دماش بره بالاتر و ۶ ساعت بهش بده یا بگو واست شربت استامینوفن بخرن که هر ۴ ساعت استا و بروفن بدی 

در صورتیکه تبش رفت بالای ۳۸ مجدد بروفن بده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
استا ندارم هم اینکه فک نکنم با استا بیاد پایین ،دیشب ساعت سه شیاف گذاستم میترسه موقع گذاشتن خودشو سف ...

من فقط شبا بروفن میدم روزا با استامینوفن وپاشویه تب رو پایین میارم .بروفن برا معده خیلی بده

من فقط شبا بروفن میدم روزا با استامینوفن وپاشویه تب رو پایین میارم .بروفن برا معده خیلی بده

این ویروس جدیده حتی به بروفن هم مقاومه چه برسه استا

من شیاف دیکلوفناک میذاشتم تب بچم بیاد پایین

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

باید با معده پر خورده بشه و تو شرایطی که بچه اسهال و استفراغ نداره اما تب مقاوم و بالا موردی نداره بهترین حالت یکی در میون استا و بروفن هر ۴ ساعت هست برای تب بالای ۳۸.۵ زیر اون با استامینوفن بهتره کنترل بشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم