2777
2789
عنوان

تا میام دو کلمه از حق خودم دفاع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 24 پست
اخه خیلی حقیرانس بعدشم حق با منه 😭 چرا اخه باید بغضی شم نمیفهمم خودمو

خوب این بغض ت برای این توقع ست 

چون انتظار داری 

همه حق رو اولا تشخیص بدند مال تو هست و ثانیا تقدیم ت کنند 

در حالیکه بعضی ها شاید از نظرشون ندونند اون حق تو هست و احتیاج هست با توضیحات تو و حرفهای تو متوجه باشند 

پس خودت رو از اول قربانی و مظلوم نبین که حق ش داره خورده و برده میشه،با احترام و آرام حق ت رو بگیر

میدونی چرا چون دلت برای خودت میسوزه خودتو قربانی میدونی و حس بی پناهی برای ادم گریه میاره پاشو از ر ...

یعنی با خشم بگم؟ اخه دلم میخواد منطقی توضیح بدم و کسیو ناراحت نکنم اما فکر کنم اخرشم مجبور باشم با خشونت بگم تا حداقل گریم نگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی با خشم بگم؟ اخه دلم میخواد منطقی توضیح بدم و کسیو ناراحت نکنم اما فکر کنم اخرشم مجبور باشم با خ ...

خشم خالی کار ساز نیست میشه فحاشی وکولی بازی خشم منطقی که متانت و استحکام کلام میاره باعث میشه مکالمت نتیجه بخش و برد برد باشه

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

منم اینطوریم ترجیح میدم سکوت کنم تا لو نرم همه فکر میکنن مغرورم و بافکر کردن نظرمیدم درصورتی ک اون لحظه حفظ ظاهرمیکنم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿