2777
2789
عنوان

پیام‌های خیانت شوهرمو بهش نشون دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 30 پست
بعد یک عالمه دعوا بهم گفت نمیخوای زندگی کنی و میخوای دعوا کنی واسه کاری که نکردم بزن به چاک منم خیلی ...

چندوقته ازدواج کردی

بچه داری

فقط چت بود یا بیشتر

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
اره اسم اون دختر آوردم گفت نیار من این کارو نکردم من دوباره آوردم زد به صورتم سه بار اسمشو تکرار کرد ...

مگه کیسه بکسی..عصبیش کن صورتتو داغون کنه بعد با صورت داغون برو پزشکی قانونی پدرشو دربیار حق طلاقتم بگیر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد من داشتم میرفتم که دیدم اومد دنبالم گفت بیا بریم زشته منم گفتم نمیام خودت گفتی بزنم به چاک گفت نه بیا بریم منم چون میترسم ازش یک سر و صدایی راه بندازه رفتم وقتی اومدیم خونه انکار کردناش شروع شد همش میگفت من نبودم گوشیم دسته دوستم بوده

مگه کیسه بکسی..عصبیش کن صورتتو داغون کنه بعد با صورت داغون برو پزشکی قانونی پدرشو دربیار حق طلاقتم ب ...

یک بار زیر. چشممو کبود کرد تا دو هفته فکر کنم مونده بود کبودیش گفتم میرم از دستت شکایت میکنم بهم گفت میگم خودزنی کردی

چندوقته ازدواج کردیبچه داریفقط چت بود یا بیشتر

ببین تو یک گروه بود دختره میگه تلخم شوهرم گفت من تلخ دوست دارم  2 ساله تو عقد بودین 7 ماهه خونه خودمونیم بچه هم ندارم یک داشتم که سقط شد همشم میگه من نبودم دوستم این کارو کرده از گوشی من 

یک بار زیر. چشممو کبود کرد تا دو هفته فکر کنم مونده بود کبودیش گفتم میرم از دستت شکایت میکنم بهم گفت ...

فیلم بگیر تو فیلم بگو میرم میگم منو زدی..تا اون توی فیلم بگه منم میرم الکی میگم تو خودزنی کردی

با همون فیلم برو پزشکی قانونی

بعد من داشتم میرفتم که دیدم اومد دنبالم گفت بیا بریم زشته منم گفتم نمیام خودت گفتی بزنم به چاک گفت ن ...

فقط دست و پا زدنشون برای انکار ...

مث شوهر من که من در حال زایمان بودم اون داشت چت می‌کرد و ناز میکشید🥺

بعد که گفتم اول انکار کرد بعد گفت همینجوری حوصلم سر رفت ببخشید

تهش دیدم سه چهار ماهه داره اینکارو میکنه به بیشتر از صد نفر پیام داده بود

بار دومش بود

گفتم تو این شرایط من تو قربون صدقه کی میری دون میپاشی قرار بزاری اصلا درک داری چی کم داری

بعد میدونی چی گفت گفت حالا که چیزی نشده ۴ تا پیام بوده انقد بزرگش میکنی کسی هم نیومد که😐 

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
فقط دست و پا زدنشون برای انکار ...مث شوهر من که من در حال زایمان بودم اون داشت چت می‌کرد و ناز میکشی ...

وای دختر تو دیگه چی میکشی بترسونش بچه هاش بزار پیش خودش برو خونه خانوادت تا حساب کار دستش بیاد اگرم میتونی چند سکه از مهریتو بزار اجرا دیگه به غلط کردن میفته که خیانت کنه شوهر منم آخر گردن نگرفت  

دلم میخواد بدونم اگه مردا دوست نداشتن خیانتارو گردن کی مینداختن

من به شوهرم گفت اگه این پیام‌آور تو گوشی من میددی چیکار میکردم مثلا بهتم میگفتم گوشیم دست دوستم بوده باور میکردی بعد گفت دست و پاتو میشکستم بعد گفتم خب چرا درک نمیکنی منم همین حسو دارم

ببین تو یک گروه بود دختره میگه تلخم شوهرم گفت من تلخ دوست دارم 2 ساله تو عقد بودین 7 ماهه خونه خودم ...

میفهممت لطفا فعلا بچه نیار اسیر میشی

یه حرفایی تو چت از همسرم دیدم که اصلا فکر نمیکردم بلد باشه بعد ده سال با دوتا بچه

من خیلی گرمم خیلی شوخم 

آنقدر که خودش میگه تو تخیلم فکر نمیکردم یه زن بتونه انقد باحال باشه

ولی سیر نمیشن

خریت شاخ و دم نداره

چرا مشاور گفته بود به روش نیار؟

بهم گفت چون میدونه تو فهمیدی میگه این که فهمیده و نرفته از خونم دوباره این این کارو تکرار میکنم و مشاور گفت راه های پنهانی بیشتری پیدا میکنه

میفهممت لطفا فعلا بچه نیار اسیر میشییه حرفایی تو چت از همسرم دیدم که اصلا فکر نمیکردم بلد باشه بعد د ...

واقعا چرا انقدر تنوع طلب هستنند 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ نه بچه نمیارم این اشتباه دوباره تکرار نمیکنم