2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی وقتا دوستام ازم میپرسن حسمو میگم. درست از اب درمیاد میگن این همه درس خوندی اگه عوضش فا‌ل چی میش ...

من  کی  ازدواج  مبکنم؟

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ای بابا .وجدانا موکل داری؟که همه چی رو دقیق میگی تورو خدا بگو وضع مالی و اخلاقشتورو خدا هرچی میدونی ...

موکل نه حسم قویه😂😂😂وضع مالیش خوبه خانپادش پشتشن اخلاقش مهربونه همه چی تمومه خوشبخت میشی

سخت پسند

منو می‌خوان به یه آقایی معرفی کنن

امروزم عکسمو نشونش دادن

میشه بگی چی حس می‌کنی درموردش

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

نه خوبه چون من گفتم دارم ادامه میدم ولی الان کارم میکنم ت

اینو ترجیح میدم حس واقعی و عقلانی خودمو بگم ناخن کاری پول خوبی توشه ولی میتونه به بقیه و خودت از همه مهمتر خودت آسیب بزنه بلاخره چقدر هم مواد مرغوب باشن شیمیایی هستن