2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوالتون واضح بپرسین من یادم نمیمونه که میگی اپلی دوسم داره یا دومی حس میکنم رله

اره  مشاروه ش خوبه مشارومو کنسل کرده ایا خودش درخواست مشاروه رو میده؟ یا مشارومو ازخانم مرادی میگیره؟ 

چندماه دیگ قبول میکنه مشارومو؟؟ 

1403/10/19 | 19:19

0 نفر لایک کرده اند ...

داره ولی به هم میخورن

ببخشید سوال دوباره میپرسم ولی نیاز دارم 

چرا گیر داد باهاش حرف بزنم 

ولی بعدش به رفیقم پیم داد گفت دیگه به من زنگ نزن زنگم میزنی تو جمع نزن و گرنه میبینم بهت اگه دلت تنک شد  تنها بودی بزنگ 

ولی اصلن اون موقع به رفیقم محل نداد فقط میگفت گوشیو بده به من حتی وقتی رفیقم گفت دلم تنک شده واست اون گفت گوشیو بدت به من 

میخواسته برینه به رفیقم که گفته گوشیو بده به من یا منو دوست داشته واقعن یا رفیقمو میخواد؟

من ازتون میپرسم اگر جواب دادید ایت الکرسی میفرستم براتبنظرت دلیل بعضی بدخلقی همسرم چیهخوشبخت میشیم؟ی ...

عصبیه لجبازه اگه کاراش حرفاش فکرش اونجوری ک میخواد پیش نره بهم می‌ریزه

سعی کن باهاش راه بیای سیاست داشته باشی بحث نکن 

ذکر واست خیلی خوبه ذکر زیاد بگو برات عالیه

بله رزق داره ولی صبر مبخواد

فکرت پیش هرچیزی هست الا درس خیلی کم واسش وقت میذاری نگرانی دوست داری موفق بشی ولی سستی می‌کنی یه روز میخونی به روز نه 

ولی اگر رفتار تو عوض کنی خیلی بخونی صددرصد قبولی میبینم واست تمرکز کن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

امروز نیخواستم کات کنم با محمد عوضی سریع حرفشو عوض کرد وبه چیز دیگه گفت 🫤🙃چرا انقد بازیم میده میدو ...

هم تورو میخواد هم اونا خودخواه نمیخواد تورو از دست بده ولی شیطنت داره فعلا قصد ازدواج نداره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا