2777
2789
..

..........................................................................................................................................................................

@niniyar_3    

سلام

ص ۲۲ عکسشون مونده براشون پاک می کنین.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بهم یاد بدی چطور لینک بزارم؟ابی میشه

توی گوشی تون کلیپ بورد دارین؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مررسی عزیزم خودمو کشتم تو تاپیکم

خواهش می کنم.

💙💙💙

میشه بهم یاد بدی چطور لینک بزارم؟ابی میشه

لینک پست:

⬇️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15306638/%D8%AD%D8%B3-%D8%B4%D8%B4%D9%85-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D8%AF%D9%87-%D8%AA%D9%88-%D8%B1%D9%88-%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D8%A7?postId=367538501

لینک تاپیک:

⬇️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15306638

🔵🔵🔵

ییه مشکلی داره تو زندگیش خشم درونش میخاد نشون نده سعی میکنه با اطرافیان خوب رفتار کنه یبارم عاشق شده

اخلاقش بده؟بداخلاقه بد رفتاری میکنه؟بنظرت همسر خوبی هست

نمیدونم با کیبورد اصلی گوشیم نیستم نصب کردم

الان نی نی یار لایک کردن.

براتون حذف کردن.

ممنونم عزیزم

خواهش می کنم.

💙💙💙

فعلا خداحافظ

الان چند لحظه آمدم سایت الان باز باید برم کار دارم.

گزارش بزنی

زدم

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

گزارش بزنی

عزیزم نمونده

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡