سلام میخوام برای کنکور فرهنگیان درس بخونم من متولد ۸۱/۵/۱۷ هستم امسال نتونستم ثبت نام کنم فرصتو از دست دادم لی میخوام برای سال ۴۰۵ ثبت نام کنم و از الان بخونم میشه بهم بگید چه کتابهایی رو بخونم چون خیلی منابع معرفی شده گیج شدم اگه ربه دارید خواهرانه و دلسوزانه بهم بگید چه کتابهایی رو بخونم و کتابهای درسی رو چه جوری تهیه کنم. اول میخواستم مشاور بگیرم ولی بعد تصمیم گرفتم که خودم فقط کتابهای درسی رو بخونم و چند تا کتاب تستی بخرم به نظرتون کارم درسته اهش میکنم راهنماییم کنید واقعاً میخوام بخونم و فرهنگیان قبول بشم چون خیلی سختی میکشم . و و لطفاً بهم بگید که برای سال ۴۰۵ سنم مجازه که ثبت نام کنم . اینم بگم که بیست و سه سالمه و یه بار کنکور دادم بعد ازدواج کردم بچهدار شدم چند سال وقفه افتاده واقعا میخوام بخونم از ته دلم میخوام بخونم تو رو خدا تجربهای دارید بهم بگید . خودم مثلاً اینجوری برنامهریزی کردم که ساعت ۴ صبح پاشم تا ۸ صبح یا ۷ صبح بخونم چون اون موقع بچهام خوابه ولی روزا که خوابه همش تند تند بیدار میشه حواسم پرت میشه بهم بگید که درسته یا یه برنامه خوب بهم معرفی کنید یا یه مشاور واقعاً خوب که درس پس داده باشه
خب برای سال بعد من ۲۴سال و رد نمیکنم که ولی سال بعد هم حداکثر ۲۴ هست . شما ثبت نام کردی الان میخونی
منظورم الان که ثبت نام میکنند نیست واسه سال ۱۴۰۵ میگفتم
نه من دانشجوام گلم سال بعد اگر آزمونی باشه آزمون استخدامی آموزش و پرورش میدم
دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمیخوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره