2777
2789

اگه کد ملی طرف رو داشته باشی شکایت خیلی سریع تر پیش می‌ره اما بانک و اینجور جاها فقط با اشنا بازی این اطلاعات رو میدن 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضیا هستن زیر میزی میگیرن و اطلاعات میدن البته تو بانک

کاش پیدا میکردم از اینا 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اسی جان ربطی نداره طرف بخواد شکایت کنه همون شماره تلفن هم کافیه میبره دادگاه طرح دعوا میکنه دادگاه خ ...

کیفری آره اما حقوقی نمیشه وقتی هیچ اطلاعاتی ازش نداری جز شماره کارت 

یکی به من میتونه بگه پرینت سیمکارت محتوای پیام هم در میاد؟و تا چه زمانی میشع پرینت رو در آورد؟

دسترسی به محتوای پیامکی چون خصوصی و شخصیه هر آدمِ، بهمین سادگیا در اختیار کسی نمیذارن. تو دادگاهم استناد به پیامک بشه و شاکی درخواست استعلام بده، قاضی  بازه ی چندماهه تعیین میکنه. ینی میپرسه چه تاریخی مورد ادعای شماست، شما میگی مهر آبان، قاضی دستور 3ماهه ی پاییز رو میده و بس

دسترسی به محتوای پیامکی چون خصوصی و شخصیه هر آدمِ، بهمین سادگیا در اختیار کسی نمیذارن. تو دادگاهم اس ...

ببخشید شما وکیل هستین؟به من کمک کنین استرس دیگه منو کشته 

❤🤍❤
ببخشید شما وکیل هستین؟به من کمک کنین استرس دیگه منو کشته

از بابت این موضوع الکی خودتونو استرسی نکنین، چرا میگم نکنین چون ادله های متعدد و محکمی باید کنار هم ردیف بشه جلوی قاضی تا نهایتن اون رو مجاب کنه دستور بده برای پیامکا. مثلا گزارش 110 یا اطلاعات پلیس روی پرونده علیه شما باشه، شاهد مورد ادعای شاکی باشه، گزارش پزشکی قانونی و یه عالمه مستندات دیگه... پیامک مرحله اخره. بعدم میگم قاضی بازه و تاربخ تعیین میکنه. نمیگه از اولی ک سیمکارت رو خریدی تا همین امروز 😅 3ماه 4ماه که اونم احتمالش صفره طرف دقیقا بدونه تو این تاریخ میتونه دلیل محکمه پسندی پیدا کنه (تیر در تاریکیه) 

از بابت این موضوع الکی خودتونو استرسی نکنین، چرا میگم نکنین چون ادله های متعدد و محکمی باید کنار هم ...

ممنون بابت دلگرمیتون....ولی افکار منفیه دیگه میاد سراغ ذهن آدم متن پیام هم که در نمیاد نه ؟

❤🤍❤
ممنون بابت دلگرمیتون....ولی افکار منفیه دیگه میاد سراغ ذهن آدم متن پیام هم که در نمیاد نه ؟

اشکال نداره کمو بیش افکار منفی برای همه هست تو مواقع اضطرار. زندگیتونو بکنید. خطتونم عوض کنید که دیگه راحته راحت باشین

اشکال نداره کمو بیش افکار منفی برای همه هست تو مواقع اضطرار. زندگیتونو بکنید. خطتونم عوض کنید که دیگ ...

بله درسته...مثلا شاکی به قاضی بگه پرینت یکسال دوسالو میخام در نمیارن؟یا فقط به ۶ماه بسنده میکنن؟آخه یکی میگه فقط۶ ماه یکی میشه هر زمانو ک قاضی بگه کسیم تو مخابرات ندارم بپرسم ازش

❤🤍❤
بله درسته...مثلا شاکی به قاضی بگه پرینت یکسال دوسالو میخام در نمیارن؟یا فقط به ۶ماه بسنده میکنن؟آخه ...

شاکی رو هوا که نمیتونه بگه پیامک! میخندن بهش میندازنش بیرون. پیامک آخرین مرحله اثباتِ ادعاست. فرض کنید ادعا کرده شما بلانسبت با کسی بودین و حالا یه سری چیزای دیگه... خب برای این ادعا (ک اگه ثابت نشه اعاده ی حیثیت برای شما محفوظه و پوستشو میتونید بکنید) باید دلیل محکمه پسند بیاره. شاهد، عکس فیلم ویس، گزارش پلیس و.... پیامک به این راحتیا اجازشو نمیدن. 3.4ماه. نهههه یکسال دوسال اصلا