2777
2789
عنوان

محض رضای خدا یکی بگه ترید چیه که داره زندگیم بهم میخورهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 70 پست

ترید کردن مثل قماره اگه زندگیتو بذاری پاش یا به اوج میرسی یا با سر میخوری زمین که البته اکثریت با سر میخورن زمین چون کار هرکسی نیست دانش میخواد 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من ترید پولش حرامه

ببین به نظرت پول فارکس چی؟ 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

شوهرمن که رید به زندگی و همه پس اندازش ..هرچی داشت حتی قرض کرد چه میدونم چیکار میکرد همش تو گوشی ..همه ش ضرر ،پولش صفر شد ..حالا باید چند سال کار کنه پولایی که قرض کرده برگردونه ..خاک توسرش بشه هزار بار گفتم طلابخر

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

معمولا ۹۵ درصد ضرر میبینن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
خرید و فروشش ارز دیجیتال اگه بلد باشه میره به عرش اگه نه نابود میشه

این میگه من تحلیلام خوبه

منم میگم ریسکه نمیام تو همچجین زندگی

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
خرید و فروشش ارز دیجیتال اگه بلد باشه میره به عرش اگه نه نابود میشه

ببین واقعا هیچکی باهاش به عرش نرفته 

همه اش تبلیغ الکیه 

ما چند تا از فامیلامون یه شرکت گرفته بودن و تخصصی ترید میکردن 

هی هم میگفتن ما مولتی میلیاردر داریم میشیم کلی هم پول از این و اون گرفتن خود ما ۱۰ هزار تا پول دادیم بهشون یه هو شدن صفر الانم قایم شدن از ترس طلبکارا

تو رو خداااا تو رو جاااان عزیزت 

این نامزدو بنداز بره 

کاش پنج سال پیش یکی این حرف رو بهم میزد 

آدمای بیکار بیعار که میخوان بارشونو بندازن رو بقیه 

ترید فقط اونیکه میلیارده پول گذاشته تو بانک براش سود میاد نه منه بدبخت محتاج نون شبم شوهرم میشینه پشت گوشی میخواد اورانیوم غنی کنه

اخ خدا خیرتت بدهمیره سرکار دیکع ای غیر اونن یا نه؟درامدش خوبه؟توروخدا بگو ازش بهم

اره کار خودشو داره ..در طول روز با اینم استفاده میکنه اگه یکی دوره رفته باشه ب درامد خوبی میرسه ...ما ۱ ساله تقریبا شروع کردیم هنوز خیلی خیلی ب اوج نرسیدیم اما خب داریم پیشرفت میکنیم اگه بگیره عالیه...

شوهرمن که رید به زندگی و همه پس اندازش ..هرچی داشت حتی قرض کرد چه میدونم چیکار میکرد همش تو گوشی ..ه ...

واقعا؟؟؟

وای خدا از این میترسم تازه نامزدم میگه کار اصلیم همینه هیچچ کار دیگه نمیکنم

این ترید چی بود افتاد به جون ما اخه

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!