2777
2789

اون گفت سلام همه کسم صبح بخیر ولی من فقط گفتم صبح بخیر

دلم طاقت نمیاره دوس دارم بهش زنگ بزنم

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
چرا سرد جواب دادی😂💔بعد الان میخوای زنگ بزننازتو میخره لوس نشو ک مجبور نشی زنگ بزنی

آخه دیشب بد صحبت کرد باهام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنگ نزن. کمی صبر کن خودش زنگ می زنه یا پیام میده. بعد آشتی کن و قضیه رو سختش نکن

تا شب نه زنگ میزنه ن پیام چجوری طاقت بیارم

منم یادمه یه بار بعد دعوامون زنگ زد بهم گفت سلاااام دلم برات تنگ شده منم گفتم عه ولی من اصلنم دلم برات تنگ نشده قطع کردم بعدش اینقدددد گریه کردم زنگ زدم گفتم من بیشترر دلم برات تنگ شدهههه ببخشییید

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

منم یادمه یه بار بعد دعوامون زنگ زد بهم گفت سلاااام دلم برات تنگ شده منم گفتم عه ولی من اصلنم دلم بر ...

تو منی یا من توام😐😂

جواب مو نداد پشیمونممممم

با دلت رو راست باش

من همین چندوقت پیش اومده بود دنبالم سالگردمون بود دوساعت تو راه بود خسته و عصبی قبلا هم تو مسائل مالی مشکل داشت منم یه دسته گل یه متری درست کردم با عکسامون و گلای رز قرمز خیلیییی خوشگل شده بود ولی دیدم اون برای سالگردمون هیچ کاری نکرده خیلیم اعصابش خورده همش با دوستاش و همکاراش حرف میزنه

رفتیم به گربه ها غذا بدیم با لگد میزد تو شکم گربه با منم خیلی بد صحبت میکرد منم یهو تو لحظه بهش گفتم منو بذار خونمون اصلا

اونم پکر شد منو گذاشت خونمون باز چهارساعت تو ترافیک بود که بگرده جیگرم اتیش گرفت

بعدش شب پیام داد تو دیگه منو نمیخای میخای کات کنی؟

خیلی پشیمونم که قهر کردم خیلیییییی خیلییی زیاد

وقتی اذیتش میکنم از خودم خیلی بدم میاد

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌