2777
2789
عنوان

بچها ی دقیقه تو رو خدا بیایین

42 بازدید | 4 پست

بچها من سونو دادم تو سونو نوشته تخمدان راست به ابعاد۴٠*۲۳ و تخمدان چب به ابعاد۳۸*۱۳ دارای فولیکول های ریز که مطرح کننده PCOD میباشد

بنظرتون چیه تو رو خدا کمکم کنید تحت نظر دکتر هم هستم بنظرتون چی بخورم چیکار کنم میشه راهنمایم کنید

متاسفانه درمان ندارد ولی میتونی جلوگیری کنی که بد تر نشه الان خیلیا دارن خودمم درگیرم ورزش های شدید و هوازی انجام بده حتما دارو بگیر اگه چاقی وزن بالا داری پزنت رو کم کن اصلاح سبک زندگی انجام بده معجزه میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه درمان ندارد ولی میتونی جلوگیری کنی که بد تر نشه الان خیلیا دارن خودمم درگیرم ورزش های شدید ...

چه ورزش هایی انجام بدم 

گلم من یکسال و نیم پیش ی سقط داشتم بعد اون شش ماه با قرص جلوگیری کردم بعد برای اقدام شروع کردم رفتم سونو همه چی اوکی بود ولی ی ساله که گذشت باردار نشدم دوبارع رفتم سونو که اینطوری جواب داد بنظرت از چی میتونه باشه

چه ورزش هایی انجام بدم گلم من یکسال و نیم پیش ی سقط داشتم بعد اون شش ماه با قرص جلوگیری کردم بعد برا ...

ممکنه بخاطر قرص ها و سقطی که داشتی هورمون هات بهم خورده باشه ولی در کل از تغذیه تا مناسب و کم تحرکی هم ممکنه پیش بیاد ورزش هایی که کل بدن رو درگیر می‌کنه باید انجام بدی که شدید باشن 

پیاده روی داشته باش من خودم تنبلی خیلی شدید داشتم فیبروم داشتم آندومتریوز داشتم ضخامت رحم بالا بود ولی سه ماه دارو خوردم اصلاح سبک زندگی انجام دادم باردار شدم تو اینستا پیج فلورا تاجیک یا بارداری فلورا سرچ‌کن همه چیز توضیح داده راجب تنبلی و اصلأح سبک