بابام بعد اذان صبح فوت کرد فقط داداشم پیشش بود به اون خبر داده بودن حالش بده ولی به من نگفتن من داشتم نماز صبح مبخوندم بعدش که رفتم بیمارستان باخبر شدم
الان نماز صبح خوندن برام خیلی سنگینه بعد ۶ ماه هنوزم نمیتونم
برای فوت داداشم تو خونه نشسته بودم فوت مادرشوهرم تو ماشین داشتیم میرفتیم پیشش
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
دقیق یادمه روز جمعه یکسال پیش چقدرررررر از صبحش استرس داشتم انگار تو دلم داشتن رَخت میشستن به شوهرم گفتم غذامو درست کنم بریم خونه عزیز(مادربزرگم)بعد وسط برنج آبکش کردن بود که بابام زنگ زد عزیز تموم کرده فقط یادمه صندلی میز ناهار خوری رو گرفتم و ضجه زدم
فوت پدرم کنارش خواب بودم 😭 هنوز هنوز بعد از چهار سال از خواب بیدارشدنو میترسم
خدا رحمت کنه
من زنگ تلفن
سالهاس گوشی خودم شوهرم سایلنت هست
اصلا صدای زنگ تلفنو تحمل ندارم
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰