2777
2789

این دو سه روزه دیگه خیلیا منو میشناسن با عنوان 

رفتن پیش ماما  گفته بکارت گشاد داری 

بازم میگم 

من رفتم ماما گفت مدل تو  هفتی هشتی ⚙️ همچین مدلی هست 

اما نسبت به بقیه دخترا مدلش بزرگتره 

پرسید خود ارضایی داشتی گفتم نه 

کسی بوده مثل من بره ماما و بهش اینجور بگن 

نوبت گرفتم از یه شهر دیگه تا فردا جونم درمیاد از استرس 

اخه مامای بی عقل میگه بکارتت سالمه اما بزرگه 

اگه خودارضایی داشتم خب چطور سالمه!!! 

وای خدا فردا هم زودتر بیاد من راحت شم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

دغدغه دخترای مارو

ببخشید دفعه بعدی از تو اجازه میگیرم تاپیک میزنم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید دفعه بعدی از تو اجازه میگیرم تاپیک میزنم

حداقل تو سایتی که پر از مرد بیماره و پسره هول 

تا فیها خالدونت رو تشریح نکن مدلشو نگو

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
وا چرا این قدر استرس داری.... خب گشاد باشه.. در هر صورت عین برگ گل پاکی....

ممنون ولی همیشه یه دغدغه مهم بوده برام 

زن عموم خونریزی نداشت نمیدونی چیا بهش میگن هنوزم که هنوزه 

لعنت به شهرمن و رسم و رسوماتش

بزرگ باشه خب بهتره که

چیش بهتره خواهر 

شهر ما سنتی ان 

چیش بهتره خواهر شهر ما سنتی ان

شما بکارت داری گلم و مدل بدنت اینجوریه که خب به هر حال بعد رابطه اینجوری میشه و فقط برای خودت راحت تره الان. تازه کی قراره اونجا رو چک کنه ببینه چقدر تنگی چقدر گشاد 

مدل بکارت دندانه ای دا ری اگه سطح فرهنگتون خاصه بلافاصله بعد عقد قبل اولین رابطه نامه بگیر

اره همون 

یعنی این مدل مثل ارتجاعی خون نداره!! واویلا