2777
2789
عنوان

رفت و آمد با بیوه یا مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 25 پست
دوستای من که ازدواج کردن با من که مجردم دیگه ارتباط ندارن دیگه بعد ازدواج شون هر چی پیش بیاد من قرار ...

منظور دوستی هست که بعد ازدواج هم پایداره

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبختی جدید مثلا چی

همین مردهای مزخرف 

تا میبینن یکی بیوه شده یا مطلقه ست قصد سواستفاده ازش رو دارن

برای همین هم خانماشون محدود میکنن ارتباط رو

شما بیرون قرار بذار با رفیقات

البته مشغله ها الان زیاد شده

بله رفت و آمد میکنم 

طلاق گرفته ، وبا که نگرفته!!

من در و پنجره زندگیم محکم تر از اینه که بترسم 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

به نظرم ابنجور وقتا باید بیشتر دور طرف رو گرفت که احساس تنهایی نکنه

ذات بد ربطی به طلاق واین چیزا نداره

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
من تجربه بهم ثابت کرده کناره گیری کنم بدجوری زخم خوردم ازشون البته بااحترام ب مطلقه ها

منم دوستم طلاق گرفت دیگه انقدر فکر این بود اویزون کی بشه تمام دوستای متاهل مشترکمون قطع رابطه کردن منم دیدم خیلی پشتش حرفه البته دروغ هم نبود و اینکه اصلانم براش مهم نبود دیگه نرفتم طرفش

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
منم دوستم طلاق گرفت دیگه انقدر فکر این بود اویزون کی بشه تمام دوستای متاهل مشترکمون قطع رابطه کردن م ...

خیلی کار خوبی کردی 

ما یکم رو دادیم اومد شد زن بابامون 

:))