همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
دوستای من که ازدواج کردن با من که مجردم دیگه ارتباط ندارن دیگه بعد ازدواج شون هر چی پیش بیاد من قرار ...
منظور دوستی هست که بعد ازدواج هم پایداره
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من تجربه بهم ثابت کرده کناره گیری کنم بدجوری زخم خوردم ازشون البته بااحترام ب مطلقه ها
منم دوستم طلاق گرفت دیگه انقدر فکر این بود اویزون کی بشه تمام دوستای متاهل مشترکمون قطع رابطه کردن منم دیدم خیلی پشتش حرفه البته دروغ هم نبود و اینکه اصلانم براش مهم نبود دیگه نرفتم طرفش
از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)