امتحانمو خراب کردم انگیزه ندارم حس میکنم دنیا رو سرم خراب شده ، نه امیدی به کنکور دارم نه به نهایی نمیدونم چیکار کنم خیلی دلم گرفته نمی دونم از کجا شروع کنم بنظرتون الان به خودم بجنبم دیر نیست؟؟خیلی عذاب وجدان دارم خیلی افسوس خوردم خیلییی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حداقل تو نخوندی و خراب کردی من ۱۱ ساعت وقت گذاشتم خوندم یه درس رو هم نرسیدم گفتم اول کتاب رو تموم کنم بعد نمونه سوال دوستام چون نخونده بودن همشون فقط یک ساعت نمونه سوال کار کردن همشون ۲۰ میگیرن من ۱۶🥺
اتفاقی نیفتاده، اینقد ما کنکور دادیم از پایه تا دکترا، الانم میگم کاش هیچوقت غصه این چیزا رو نمی خوردم، بعدشم طرف چند سال پشت کنکوره بعد میره دانشگاه باز برمیگرده کنکور میده. شما کلی وقت داری، بدترین چیز ناامیدیه، هیچوقت دیر نیست.
سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم بتونم در حد یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا فقط برای مشورت درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. دوست عزیزم اگر برای همفکری پیام دادی، جواب محکمی دادم ناراحت نشو، قصدم کمکه.
من سال 94 علامه رفتم سال 98 تموم کردم سال 99 هم رفتم ارشد حقوق خوندم الانم وکیلم
من بخاطر حقوق اومدم انسانی با همه سختی هاش ساختم دم نزدن تو این دوسال خیلی به خودم فشار اوردم ولی خیلی با انگیزه و با پشتکار بودم نمره های بد نبود الان اکه شروع کنم میتونم به حقوق برسم؟