2777
2789
عنوان

مسافرت

59 بازدید | 9 پست

سلام برای هفته بعد همسرم ۵ روز مرخصی داره

میگه بریم سفر که بچها هم بعد امتحانها یه نفسی بکشن

تو این فصل کجا به نظرتون خوبه

خودمون مشهدیم

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین بچه هات کجارو دوس دارن ببینن برین اونجا

اونا همیشه میگن کیش

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

اونا همیشه میگن کیش

خیلیم عالی الان که فصلشع اگرم میخاین حال و هوای اونا عوض بشه جایی که دوست دارن خیلی بهتره

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

فقط مسیر از مشهد دوره میتونید اگر خواستید تور کیش بگیرید یا با قطار برید بندر و بعدش برید قشم و کیشم ...

همسرم حوصله رانندگی طولانی رو نداره همیشه بلیط هواپیما میگیره بعد که رسیدیم از اون شهر ماشین کرایه میکنه مثلا برای ۳ روز

خیلیم عالی الان که فصلشع اگرم میخاین حال و هوای اونا عوض بشه جایی که دوست دارن خیلی بهتره

آره واقعا باید به اونا خوش بگذره