2777
2789
عنوان

شما باشید چیکار می کنید سوال

144 بازدید | 31 پست

فرض کنید که توی یه سنی هستید که به یه سری چیزا علاقه دارید که مثلاً بزرگترا مثل پدر مادرتون علاقه‌ای به اون چیزا ندارن و به نظرشون خرید اون چیز می‌تونه خیلی مزخرف و به درد نخور باشه 

(مثلاً یه قاب گوشی که شما به خریدنش علاقه دارید و دوست دارید که بگیرید تا خوشحالتون کنه) یا چیزهای کوچکی در همین حد... 

اما مثلاً اگر همین چیزو هم بخرید مادرتون سر همین خرید کوچک می‌کنه شمارو تخریب می‌کنه و هزار جور بی‌احترامی و چرت و پرت بهتون میگه

حالا شما باشید برای خوشحالی خودتون برای رضایت خودتون همچین چیزی رو می‌گیرید یا به خاطر اینکه از مادرتون حرف نشنوید قید علاقه و رید خودتونو می‌زنید؟؟

شاید یه سوال به نظر شما مسخره باشه ولی برای من مهمه پس لطفاً جواب بدید

:))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخررر حتمااا بخرررر

من خودمم دوست دارم ولی از بعدش واقعاً می‌ترسم:)

شما ببین مادرت باید چه بلایی سرت بیاره که سر چیزی به این کوچیکی بخوای از بعدش که قراره تحقیر و توهین بشنوی بترسی 🙂💔

متاسفانه پدر یا مادر میده و اجازه اینکه خودم درآمد داشته باشم و سر کار برم و نمیدن🙂

من مامانم همینجوریه 

بعد اومدم با کف خونریزی 

هر ماه 200 گاهی 250 300 حالا بیشتر 

ازش میگیرم برای همین خرایدی خورده 

مثلا رفتیم کتابفروشی میخواسم کتاب بخرم الکی گرون بود

تا اومد غر بزنه خودم پولش دادم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اگر چیزی باشه که واقعا خوشحالم کنه و باعث صدمه مالی به خانواده ام نشه به نظرم خریدنش موردی نداره وقتی آسیبی رو متوجه کسی نمیکنه چرا باید مخالفت ها و توهین های الکی رو بپذیریم؟ هر کدوم از ما گاهی احتیاج داریم با هدیه های کوچیک حتی یکمم که شده دل خودمونو شاد کنیم اگر هزینه زیادی نداشته باشه چرا توی این همه مشکلان زندگی کوچکترین دلخوشی هارو هم از خودمون دریغ کنیم؟

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

اگ درامد خودم باشه نه اهمیتی نمیدم ولی اگ درامد اونا باشه یا نمیخرم بخرمم نشون نمیدم ب شخصه اصلا حوصله نق زدنه بقیه رو ندارم بلخره همه ی روز مستقل میشن . میدونم ک بعدا میشه حسرت حتی بعدا هزار تام بخری بازم کیف اون موقع رو نمیده ولی خب من حوصلم نمیکشه . اگ ادم بی خیالی هستی نسبت ب بقیه بخر کیفتو بکن 

من مامانم همینجوریه بعد اومدم با کف خونریزی هر ماه 200 گاهی 250 300 حالا بیشتر ازش میگیرم برای همین ...

خب بازم به هر حال پولیه که از خانواده می‌گیری درسته؟

من با این تفاوت که فرقی نداره اون پولو خودم در بیارم یا از خانواده بگیرم ولی خرج کردنش و همش می‌خوان برام تعیین تکلیف کنن یا با اعصاب من بازی کنن سر اینکه چرا چیزی که دوست داشتم و خریدم!

اون چیزی که برای شما جذابیت داره و برای آونهانداره و مخابفت میکنن از منظر اقتصادی و مالی هستش که شما در نهایت بخرید اولش شاید یکم ناراحت باشن ولی بعدش مشکلی ندارن باهاش

این اختلاف سلیقه تو همه سن وجود داره

معلومه علاقه خودم منم زمانی کارهایی میکردم از نظر مادرم اوکی نبود حس عذاب وجدان داشتم سنم کم بود ولی الان خودش میدونه هر کار کردم باعث شد عقده ای نشم و الان درست زندگی کنم همیشه الویت خودتون باشید 

دنبال کارم باش مخالفت میکنن در نهایت مجبور میشن قبول کنن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

همه از این خرید ۷ا داشتن تو زندگیشون. اولاً اون خرید باید تا حدی منطقی باشه دوما خیلی گرون نباشه اگه انقدر بدرد نخوره سوما که ببین توان مالی خانواده‌ات چقدره. با خانواده‌ات منطقی صحبت بکن اگه چیزیه که نیاز داری بهش بهشون توضیح بده تا قانع بشن اگرنه سعی کن یا با پول خودت بخریش یا فقط یه دفعه بخریش و دیگه مثلا از چیزای دیگه کوتاه بیایی. 

یه چیز هم بگم که یه زمانی فکر میکنی که یه چیزی رو باید داشته باشی و خیلی خوشحالت میکنه و اینا درحالیکه بعداً میبینی واقعاً دیگه به چشمت نمیاد اون چیز و خودت میگی خرید ضروری نبوده. 

اگ درامد خودم باشه نه اهمیتی نمیدم ولی اگ درامد اونا باشه یا نمیخرم بخرمم نشون نمیدم ب شخصه اصلا حوص ...

بی‌خیال که چی بگم والا چه سر این موضوع چه سر موضوعات دیگه کلاً من هر روز دارم تحقیر و توهین می‌شنوم :) 

حالا اصلاً مهم نیست که سر خرید این چیزهای کوچیک باشه یا سر چیزهای دیگه 

یعنی نمیشه یه روز تو زندگی من تحقیر نشم توهین نشم واقعاً زندگی مزخرفیه با یه مادر سمی 

الان دقیقاً همین چیزهای کوچیکی که میگی برام شده حسرت 

به خصوص که حتی اجازه درآمد از خودمم بهم نمیدن!